Libnet.ro
UNICEF

01:05

25 martie, ziua decisiva pentru viitorul Europei. Care va fi soarta UE: Nuclee avansate sau destramare

România Liberă România Liberă,
25 martie, ziua decisiva pentru viitorul Europei. Care va fi soarta UE: Nuclee avansate sau destramare

Cu ocazia discursului din Parlamentul European, Jean-Claude Juncker a prezentat si Carta Alba privind viitorul Europei, ce cuprinde cinci scenarii ale modului in care UE poate evolua pana in anul 2025 in functie de intentiile statelor membre. continuă pe România Liberă

Se anunta noi proteste: Politistii pregatesc un miting de amploare pentru 25 martie

Se pregatesc noi manifestatii. Politistii anunta un miting de amploare pe 25 martie, in fata sediului Ministerului de Interne, informeaza Stiripesurse. ro. Potrivit presedintelui Sindicatului.

Mii de cetateni europeni vor marsalui la Roma pe 25 martie, pentru o Europa mai puternica, mai unita si mai democratica

Pe data de 25 martie 2017, mii de cetateni europeni vor marsalui la Roma, pentru o Europa mai puternica, mai unita si mai democratica. Europenii de pe tot continentul sunt invitati sa se alature celei mai mari adunari pro-europene, pentru a se opune diviziunilor nationale si pentru a arata sprijinul pentru proiectul european. Marsul coincide cu cea de-a 60-a aniversare a Comunitatii Economice Europene, potrivitmarchforeurope2017. eu.

VIDEO Saxofonistul Joe Lovano va sustine un concert in Romania pe 25 martie

Joe Lovano, unul dintre cei mai apreciati saxofonisti tenor contemporani, va sustine un concert in premiera in Romania pe 25 martie, de la ora 20. 00, la Sala Radio din Bucuresti.

VIDEO Concert dinBasarabia: Zdob si Zdub si Alternosfera canta pe 25 martie in Bucuresti

Trupele Zdob si Zdub si Alternosfera de peste Prut vor urca din nou pe aceeasi scena la Bucuresti, dupa un recital al trupelor Cuibul si Rupt din Chisinau, pe 25 martie, la Arenele Romane din Capitala.

Parchetul General: Motivarea CCR va fi determinanta pentru viitorul curs al anchetei

Parchetul General sustine ca a luat cunostinta despre decizia Curtii Constitutionale privind constatarea existentei unui conflict intre Guvern si Ministerul Public, prin DNA, si ca motivarea CCR va fi determinanta pentru viitorul curs al anchetei cu privire la infractiunile ce constituie obiectul dosarului cunoscut generic sub denumirea de Adoptarea Ordonantei 13.

Viitorul Europei nu trebuie sa devina ostaticul campaniilor electorale

Cinci scenarii ale modului in care Europa ar putea evolua pana in 2025, in functie de modul in care alege sa raspunda, au fost expuse, ieri, de presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, precizand ca UE trebuie sa deschida un nou capitol dupa socul Brexitului si indemnandu-i pe liderii de la nivel national la unitate si leadership pentru a scoate Europa din marasm, potrivit AFP.

Eugen Tomac, catre Igor Dodon: Ziua de 27 martie - Ziua Unirii Basarabiei cu Romania - va fi sarbatoare nationala la Bucuresti

Deputatul roman din partea Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, i-a adresat un mesaj presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Parlamentarul il anunta pe Dodon ca, in scurt timp, Romania va avea o noua zi de sarbatoare nationala pe 27 martie - Ziua Unirii Basarabiei cu Romania.

Probleme pentru presedintele trustului care detine Kanal D: Aydin Dogan este acuzat de contrabanda cu combustibil

Aydin Dogan, presedintele onorific al conglomeratului turc Dogan Holding, care detine Kanal D, a fost citat sa se prezinte miercur in fata instantei intr-un dosar in care exista acuzatii de.

Jocurile din PNL pentru sefia partidului. Care sunt taberele din PNL si ce urmareste Dacian Ciolos

Mai multe tabere din PNL au intrat in disputa pentru sefia partidului, inainte de congresul din 17 iunie. Dacian Ciolos vrea sa se implice doar daca primeste postul de presedinte.

Au fost executati cinci oficiali din Securitate in Coreea de Nord pentru raporturi false care l-au infuriat pe Kim Jong Un

Serviciile secrete din Coreea de Sud au dat oferit informatii potrivit carora Kim Jong Un a executat cinci oficiali de rang inalt din domeniul Securitatii pentru faptul ca au falsificat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )