Libnet.ro
UNICEF

10:00

30 decembrie in istorie: Regele Mihai este obligat sa abdice. Saddam Hussein este executat

România Liberă România Liberă,
30 decembrie in istorie: Regele Mihai este obligat sa abdice. Saddam Hussein este executat

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 30 decembrie . continuă pe România Liberă

Regele Mihai: de la abdicare la captivitate

Tara a fost invatata sa va iubeasca. De-acum o s-o invatam sa ne iubeasca pe noi, i-ar fi spus Petru Groza lui Mihai acum exact 68 de ani, cand i-a cerut abdicarea sub amenintarea armelor si a santajului. in aceeasi zi, pe 30 decembrie 1947, a fost proclamata Republica, iar premierul comunist Groza a anuntat ca poporul a facut un divort decent si elegant de monarhie.

LOTO. LOTO 6/49. Numerele extrase la LOTO miercuri, 30 decembrie

Loteria Romana continua traditia de sarbatori si organizeaza, in data de 30 decembrie, TRAGERILE SPECIALE LOTO DE ANUL NOU. Astfel, miercuri, 30 decembrie, vor avea loc pe TVR1,.

Horoscop zilnic - 30 decembrie. Luna se afla in Fecioara si activeaza zona casei, familiei si sufletului

Horoscop 30 decembrie. BerbecUnele sarcini nu-ti plac astazi, dar nu le prea poti evita, mai ales daca e vorba de lucruri pe care le-ai tot amanat in sfera profesionala. Cu cat esti mai disciplinat, organizat si.

Jurnalistul Radu Calin Cristea confirma existenta mesajului care anunta moartea Regelui Mihai: Este o cutuma

Jurnalistul Radu Calin Cristea confirma existenta mesajului prin care principesa Margareta anunta decesul Regelui Mihai. in emisiune Esential, acesta a afirmat ca inregistrarea mesajului este o cutuma, acesta.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE. Fecioarele vor fi inspirate in amenajarea casei. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 30 decembrie. Berbecii, sagetatorii si capricornii vor avea o perioada interesanta din punct de vedere sentimental.

Horoscop zilnic, 30 decembrie 2015. Balantele nu au chef sa petreaca de Revelion

Horoscop zilnic, 30 decembrie 2015. Chiar daca nu prea primesc invitatii la petreceri de Revelion, Balantele nu se simt afectate de aceasta indiferenta. Pe de alta parte, nativii din Varsator au nevoie de rabdare si intelegere pentru persoana iubita, care se dovedeste mai sensibila ca niciodata.

Cine sunt detectoristii si cum reusesc sa imbogateasca Tezaurul Romaniei. Vestigiile descoperite de pasionatii de istorie, expuse la Muzeul Judetean Gorj

O expozitie inedita a fost deschisa miercuri, 30 decembrie, la Muzeul Judetean de Istorie. Expozitia Detectoare si metale reuneste toate piesele descoperite de catre posesorii de detectoare de metale din judetul Gorj, care au fost predate muzeului in cursul acestui an.

Presedintele Republicii Moldova este obligat doar sa consulte fractiunile la desemnarea premierului

Seful statului este obligat sa consulte toate partidele parlamentare pentru desemnarea candidatului pentru functia de premier, dar nu poate fi obligat sa desemneze candidatura inaintata de catre o majoritate parlamentara, daca exista suspiciuni de coruptie in privinta candidatului. Concluzii in acest sens au fost formulate in cadrul emisiunii Moldova in direct de la postul public de televiziune Moldova 1 , transmite IPN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )