Libnet.ro
UNICEF

13:30

LOTO. LOTO 6/49. Numerele extrase la LOTO miercuri, 30 decembrie

Antena3 Antena3,
LOTO. LOTO 6/49. Numerele extrase la LOTO miercuri, 30 decembrie

Loteria Romana continua traditia de sarbatori si organizeaza, in data de 30 decembrie, TRAGERILE SPECIALE LOTO DE ANUL NOU. Astfel, miercuri, 30 decembrie, vor avea loc pe TVR1,. continuă pe Antena3

Doua castiguri de cate 16 milioane lei, la extragerea speciala Loto 6/49 de Anul Nou

Doua castiguri de cate 16 milioane de lei s-au inregistrat, miercuri, la Loto 6/49, alaturi de un castig de 2,5 milioane de lei la Noroc, cu ocazia extragerilor speciale de Anul Nou.

Horoscop zilnic - 30 decembrie. Luna se afla in Fecioara si activeaza zona casei, familiei si sufletului

Horoscop 30 decembrie. BerbecUnele sarcini nu-ti plac astazi, dar nu le prea poti evita, mai ales daca e vorba de lucruri pe care le-ai tot amanat in sfera profesionala. Cu cat esti mai disciplinat, organizat si.

30 decembrie in istorie: Regele Mihai este obligat sa abdice. Saddam Hussein este executat

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 30 decembrie .

Surpriza de proportii la Loto 6/49. Doi norocosi din Gaesti au castigat 16 milioane de lei cu bilete jucate la aceeasi agentie

Castig surpriza la extragerea de Anul Nou 6/49. Doi norocosi din Gaesti au castigat 16 milioane de lei, cu bilete jucate la aceeasi agentie din localitate. Numai ca unul dintre biletele castigatoare a fost.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE. Fecioarele vor fi inspirate in amenajarea casei. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 30 decembrie. Berbecii, sagetatorii si capricornii vor avea o perioada interesanta din punct de vedere sentimental.

Horoscop zilnic, 30 decembrie 2015. Balantele nu au chef sa petreaca de Revelion

Horoscop zilnic, 30 decembrie 2015. Chiar daca nu prea primesc invitatii la petreceri de Revelion, Balantele nu se simt afectate de aceasta indiferenta. Pe de alta parte, nativii din Varsator au nevoie de rabdare si intelegere pentru persoana iubita, care se dovedeste mai sensibila ca niciodata.

Tragerile LOTO de duminica, 27 decembrie, nu vor avea loc! Cand va fi urmatoarea extragere

Loteria Romana continua traditia de sarbatori si organizeaza, in data de 30 decembrie, TRAGERILE SPECIALE LOTO DE ANUL NOU. Astfel, miercuri, 30 decembrie, vor avea loc pe TVR1, incepand cu ora 18:00, in cadrul emis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )