Libnet.ro
UNICEF

22:00

36 de angajati de la Hidroelectrica Targu Jiu, pusi pe liber

Adevărul Adevărul,
36 de angajati de la Hidroelectrica Targu Jiu, pusi pe liber

36 de salariati din randul personalului TESA din cadrul Hidroelectrica Targu Jiu au primit astazi preavizele prin care au fost anuntati ca vor pleca acasa. continuă pe Adevărul

Noaptea muzeelor, la Targu Jiu

Noaptea muzeelor va avea loc si in judetul Gorj. La acest eveniment vor participa Muzeul de Istorie Alexandru Stefulescu, Muzeul de Arta din strada Traian, Targu-Jiu, dar si Muzeul de Literatura Tudor Arghezi din Targu-Carbunesti.

Liga 1: Pandurii Targu Jiu, invinsa pe teren propriu, cu scor 2-3, de catre FC Brasov

Formatia Pandurii Targu Jiu a fost invinsa, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa FC Brasov, intr-un meci din etapa a 32-a a Ligii 1. Golul victoriei brasovenilor a fost inscris in minutul.

Procesiune religioasa impresionanta in centrul Targu-Jiului, pentru sarbatoarea Sfintilor imparati Constantin si Elena

Aproximativ 150 de preoti din judetul Gorj sunt asteptati in aceasta seara la Biserica Sfintii imparati din Targu Jiu, unde va fi savarsita slujba Vecerniei, incepand cu ora 20.

Ansamblul folcloric din Casimcea reprezinta judetul la festivalul din Targu Jiu

Festivalul de Folclor si Mestesuguri Pe fir de balada va avea loc in perioada 24 - 26 mai 2013 in Tg. Jiu si este organizat de Palatul Copiilor. Concursul se adreseaza dansatorilor de pana in 18 ani.

Brasovul a dat lovitura in ultimul minut la Targu Jiu

Pandurii Targiu Jiu a pierdut cu 3-2 partida de pe teren propriu cu FC Brasov, meci presarat de rasturnari de situatie, goluri surprinzatoare si multe cartonase. Brasovul a deschis scorul, Pandurii au egalat si au preluat conducerea, dar au fost egalati si invinsi in ultimele minute.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )