Libnet.ro
UNICEF

12:30

544 de scoli de stat din Bucuresti NU au autorizatie de securitate la incendiu

România Liberă România Liberă,
544 de scoli de stat din Bucuresti NU au autorizatie de securitate la incendiu

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), Marian Banu, a declarat miercuri ca 544 de cladiri din Capitala, folosite de invatamantul de stat, nu sunt autorizate pentru securitate la incendiu. continuă pe România Liberă

Mai mult de jumatate din cladirile in care functioneaza unitatile de invatamant din Bucuresti nu sunt autorizate de ISU

Doar 37 de cladiri in care functioneaza unitati de invatamant de stat au autorizatie de securitate la incendiu, 338 nu necesita o astfel de autorizatie, iar 544 nu sunt autorizate, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al.

Incendiu langa GARA de NORD din Bucuresti

Un incendiu s-a declansat, duminica seara, in apropierea Garii de Nord din Bucuresti.

Apa Nova a terminat inainte de termen lucrarile pe un bulevard important din Bucuresti

Lucrarile de inlocuire a arterei de apa potabila in zona Bulevardului I. Bratianu, din Bucuresti, au fost finalizate pe data de 5 septembrie 2016, cu sase zile mai repede decat termenul preconizat initial.

Ministerul roman de Externe: inchiderea unor scoli romanesti din Ucraina nu va ajuta bugetul Ucrainei

Victor Micula, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe, a declarat miercuri, la o receptie organizata cu ocazia Zilei Nationale a Ucrainei, ca inchiderea unor scoli romanesti sau ale altor minoritati ori comasarea lor cu scoli ucrainene nu va duce la o reechilibrare a bugetului ucrainean.

Radu Banciu, despre subiectul zborului lui Ciolos la clasa economic: La clasa business poate sa circule un om de stat din Romania in concediu pe banii lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre ironiile privind calatoria premierului Dacian Ciolos la clasa economic in deplasarea de serviciu din.

Date Eurostat: Locuitorii din Bucuresti in topul celor mai putin satisfacuti de viata in orasele lor

Nivelul de satisfactie fata de viata in capitala era anul trecut sub 90%, in zece state membre ale Uniunii Europene UE), in timp ce in 18 tari membre cel putin noua din zece locuitori su.

ANAF a identificat 24 de angajati fara forme de munca in doua cluburi din Bucuresti

Un numar de 24 de angajati care care nu erau incadrati cu forme legale de munca au fost identificati in doua cluburi de noapte din Capitala, in cadrul operatiunii Cronos efectuata pe 3 si 4 septembrie de inspectorii antifrauda, societatea neinregistrand in evidenta financiar-contabila salariile achitate si obligatiile fiscale aferente, se arata intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

ANAF a descoperit 24 de angajati la negru in doua cluburi de noapte din Bucuresti

Inspectorii antifrauda au descoperit 24 de persoane care lucrau fara forme legale in doua cluburi de noapte din Capitala in urma unor controale efectuate sambata si duminica, 3-4 septembrie. ANAF a constatat ca societatea nu a inregistrat in evidenta financiar-contabila salariile achitate si obligatiile fiscale aferente, informeaza Agerpres.

Reincepe scandalul apei calde. Mai multe cartiere din Bucuresti raman fara apa calda, Distrigaz a redus presiunea din cauza facturilor neplatite

Primaria Bucuresti a primit, luni, o notificare, din partea ELCEN, conform careia poprirea de 100 la suta pe conturile RADET nu va mai fi ridicata in aceasta luna, prin urmare, nu se vor putea plati salariile angajatilor regiei de termoficare si nu se.

ELCEN: Datoriile RADET lasa aproape jumatate din Bucuresti fara apa calda

ELCEN se afla in imposibilitatea de a-si onora platile catre furnizorii si distribuitorii de materii prime, materiale si servicii, din cauza datoriilor pe RADET, se arata intr-un comunicat al ELCEN. Potrivit acestuia, din cauza unei sume restante de 147,2 milioane de lei, Distrigaz a luat decizia, si a notificat ELCEN in acest sens, ca, incepand cu data de 05. 2016, sa reduca presiunea gazului natural, in mod constant, pana la limita de avarie 2 bari). In cazul in care datoria nu va fi achitata, Distrigaz a informat ELCEN ca va trece la aplicarea masurii sistarii serviciului de distributie. ELCEN sustine ca in aceste conditii, agregatele energetice de la CTE Vest se vor opri, iar energia termina nu va mai putea fi furnizata pentru aproximativ 40% dintre locuitorii Bucurestiului: cartierele Drumul Taberei, Militari si Crangasi, dar si o parte din centrul Capitalei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )