Libnet.ro
UNICEF

23:45

Date Eurostat: Locuitorii din Bucuresti in topul celor mai putin satisfacuti de viata in orasele lor

B1 B1,
Date Eurostat: Locuitorii din Bucuresti in topul celor mai putin satisfacuti de viata in orasele lor

Nivelul de satisfactie fata de viata in capitala era anul trecut sub 90%, in zece state membre ale Uniunii Europene UE), in timp ce in 18 tari membre cel putin noua din zece locuitori su. continuă pe B1

Eurostat: Locuitorii din Atena, Roma, Bucuresti si Paris sunt cel mai putin multumiti de orasele lor

Locuitorii din Atena, Roma, Bucuresti si Paris sunt cel mai putin multumiti de viata in orasele lor, cei mai satisfacuti fiind cei din Vilnius, potrivit unui studiu publicat Eurostat, biroul de statistica al Uniunii Europene.

Topul celor mai neasigurate judete la risc catastrofic major

Vrancea, Buzau si Prahova sunt judetele cu risc maxim din Romania, fiind foarte expuse la cam tot ce inseamna catastrofa naturala: cutremur, inundatii si alunecari de teren, scrie.

Liderii Grupului celor mai puternice 20 de economii din lume s-au reunit in China. Despre ce s-a discutat

Liderii Grupului celor mai puternice 20 de economii din lume s-au reunit in China pentru a discuta pe tema revigorarii economiei mondiale. Prezent in China, unde participa la Summitul G20, presedintele.

Apa Nova a terminat inainte de termen lucrarile pe un bulevard important din Bucuresti

Lucrarile de inlocuire a arterei de apa potabila in zona Bulevardului I. Bratianu, din Bucuresti, au fost finalizate pe data de 5 septembrie 2016, cu sase zile mai repede decat termenul preconizat initial.

Incendiu langa GARA de NORD din Bucuresti

Un incendiu s-a declansat, duminica seara, in apropierea Garii de Nord din Bucuresti.

ELCEN: Datoriile RADET lasa aproape jumatate din Bucuresti fara apa calda

ELCEN se afla in imposibilitatea de a-si onora platile catre furnizorii si distribuitorii de materii prime, materiale si servicii, din cauza datoriilor pe RADET, se arata intr-un comunicat al ELCEN. Potrivit acestuia, din cauza unei sume restante de 147,2 milioane de lei, Distrigaz a luat decizia, si a notificat ELCEN in acest sens, ca, incepand cu data de 05. 2016, sa reduca presiunea gazului natural, in mod constant, pana la limita de avarie 2 bari). In cazul in care datoria nu va fi achitata, Distrigaz a informat ELCEN ca va trece la aplicarea masurii sistarii serviciului de distributie. ELCEN sustine ca in aceste conditii, agregatele energetice de la CTE Vest se vor opri, iar energia termina nu va mai putea fi furnizata pentru aproximativ 40% dintre locuitorii Bucurestiului: cartierele Drumul Taberei, Militari si Crangasi, dar si o parte din centrul Capitalei.

Primarul General, Gabriela Firea, intalnire cu directorii de teatre din Bucuresti

Primarul General, Gabriela Firea a avut o intalnire de lucru cu managerii celor 15 institutii de spectacole aflate in subordinea Municipalitatii pentru a analiza problemele cu care se confrunta acestea si pentru a .

Reincepe scandalul apei calde. Mai multe cartiere din Bucuresti raman fara apa calda, Distrigaz a redus presiunea din cauza facturilor neplatite

Primaria Bucuresti a primit, luni, o notificare, din partea ELCEN, conform careia poprirea de 100 la suta pe conturile RADET nu va mai fi ridicata in aceasta luna, prin urmare, nu se vor putea plati salariile angajatilor regiei de termoficare si nu se.

544 de scoli de stat din Bucuresti NU au autorizatie de securitate la incendiu

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), Marian Banu, a declarat miercuri ca 544 de cladiri din Capitala, folosite de invatamantul de stat, nu sunt autorizate pentru securitate la incendiu.

ANAF a identificat 24 de angajati fara forme de munca in doua cluburi din Bucuresti

Un numar de 24 de angajati care care nu erau incadrati cu forme legale de munca au fost identificati in doua cluburi de noapte din Capitala, in cadrul operatiunii Cronos efectuata pe 3 si 4 septembrie de inspectorii antifrauda, societatea neinregistrand in evidenta financiar-contabila salariile achitate si obligatiile fiscale aferente, se arata intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )