Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mai mult de jumatate din cladirile in care functioneaza unitatile de invatamant din Bucuresti nu sunt autorizate de ISU

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai mult de jumatate din cladirile in care functioneaza unitatile de invatamant din Bucuresti nu sunt autorizate de ISU

Doar 37 de cladiri in care functioneaza unitati de invatamant de stat au autorizatie de securitate la incendiu, 338 nu necesita o astfel de autorizatie, iar 544 nu sunt autorizate, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al. continuă pe Wall-Street Ro

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare, dupa ce Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN), din cauza datoriilor, se arata intr-un comunicat al producatorului de energie, care precizeaza: Din cauza unei sume restante de 147,2 milioane de lei,Distrigaz a luat decizia si a notificat ELCEN in acest sens, ca, incepand cu data de 05. 2016, va reduce presiunea gazului natural, in mod constant, pana la limita de avarie 2 bari), fapt pus in practica la aceasta ora.

Aproape jumatate din locuitorii Bucurestiului raman fara apa calda. Care sunt cartierele afectate

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare, dupa ce Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN),.

Jumatate din proiectele majore de infrastructura din 2007-2013 nu vor fi terminate la timp

Aproape jumatate din cele peste 30 de proiecte majore de infrastructura adoptate in perioada 2007-2013 nu vor fi terminate la timp, dar s-a reusit esalonarea lor, a declarat astazi comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, in cadrul unei intalniri avute cu ministrul Transporturilor, Petru Sorin Buse, la Bruxelles.

Cum faci ca parfumul sa tina mai mult pe piele vara

In timpul verii parfumurile, in special cele fresh, cu extracte din citrice, nu rezista prea mult pe piele. Totusi, exista cateva trucuri pe care le poti urma pentru ca mireasma sa nu dispara dupa cateva ore Iata ce sfaturi ne ofera cunoscutul parfumier francez, Francis Kurkdjian.

Dezvoltatorii ansamblurilor rezidentiale investesc tot mai mult in amenajarea cu pavele

Dezvoltatorii noilor ansambluri rezidentiale de pe piata locala opteaza tot mai mult pentru amenajarea cu pavaj in detrimentul turnarii asfaltului, fiind dispusi sa monteze pavele inclusiv pe caile de acces auto, potrivit unui studiu realizat de compania Symmetrica.

S-au casatorit si au facut un copil. Un baiat care pe atunci n-avea cascheta. Cam asa am aparut. Marian Godina, cel mai iubit politist din Romania, sarbatorit la aniversarea de 30 de ani

Cel mai cunoscut politist din Romania implineste miercuri 30 de ani. intr-un an, de cand a devenit cunoscut datorita povestirilor sale amuzante de la serviciu, politistul a reusit sa.

Cea mai moderna biblioteca din Baragan, care a inghitit 4 milioane de euro, va fi terminata. Lucrarile oprite se reiau

Chiar daca nu au fost de acord cu propunerea Consiliului Judetean, alesii au votat pentru sistarea lucrarilor la cea mai moderna biblioteca din Baragan, edificiu ce ar fi trebuit inaugurat in primavara acestui an. Cladirea, care a inghitit pana in prezent peste 4 milioane de euro, risca sa ramana nefinalizata din cauza unor neintelegeri.

Cum s-au distrat romanii, in statiunile montane, in acest weekend. Sinaia Forever, cel mai mare festival din acest an cu bucate traditionale si dulciuri alese (VIDEO)

Romanii s-au distrat pe cinste in statiunile montane! Mai ales ca la Sinaia este cel mai mare festival din acest an cu bucate traditionale, dulciuri alese si spectacole in aer liber. De toate.

Rezultatul anchetei: Aparatele care au electrocutat medici si pacienti din spitalele Capitalei functioneaza perfect. MEDICII sunt de vina

Concluzia Agentiei Nationale a Dispozitivelor Medicale, dupa ce a testat aparatele care au electrocutat medici si pacienti, este ca aparatele suspecte functioneaza perfect.

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare

ACTUALIZARE 16:20 Primaria Capitalei, apel catre Guvern pentru rezolvarea problemei dintre RADET si ELCEN Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a trimis o scrisoare mai multor membri ai Guvernului, printre care se afla si premierul Dacian Ciolos, in care face apel la acestia sa se implice in rezolvarea situatiei problematice dintre RADET si ELCEN. *ACTUALIZARE 16:00 Crisian Busoi Declaratiile lui Liviu Dragnea pe tema RADET, diversiune ieftina *ACTUALIZARE 15:31 Dragnea: in cazul ELCEN se poate discuta de constituirea unui grup organizat .

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )