Libnet.ro
UNICEF

09:15

580.000 de autovehicule Tesla sunt cercetate din cauza jocurilor video ce pot fi jucate in timp ce masina e in miscare

B1 TV B1 TV,
580.000 de autovehicule Tesla sunt cercetate din cauza jocurilor video ce pot fi jucate in timp ce masina e in miscare

Autoritatile Statelor Unite au declarat ca au inceput o investigatie asupra a peste 580. 000 de autovehicule electrice Tesla, din cauza deciziei producatorului auto de a oferi jocuri video pe ecranul tactil al tabletei din interiorul . continuă pe B1 TV

Mircea Badea, declaratii senzationale despre pandemia de covid-19: Nu moare nimeni din cauza nimanui

Mircea Badea a facut o noua serie de declaratii incredibile, in cadrul emisiunii de miercuri, 22 decembrie, de la Antena 3. Prezentatorul TV a vorbit la Sinteza Zilei despre contextul pandemic actual in care se afla Romania, precum si care sunt parerile sale vizavi de certificatul verde si taberele formate in randul celor care s-au .

Transportul pe cablu la Sinaia, blocat pentru 12 ore din cauza unei avarii. 24 de turisti au ramas la Cota 1.400

Transportul pe cablu a fost blocat la Sinaia, timp de 12 ore, din cauza unei avarii. Din nefericire, 24 de turisti, printre care si 12 copii au ramas blocati la cota 1. 400, iar autoritatile au .

BASCHET: NBA nu vrea sa intrerupa sezonul competitional din cauza Covid-19

Liga profesionista nord-americana de baschet nu are intentia de a opri sezonul competitional din cauza unei cresteri a cazurilor de Covid-19 si intentioneaza sa reduca perioada in care jucatorii trebuie sa ramana izolati daca sunt testati pozitiv, a declarat, marti, comisarul NBA, Adam Silver, citat de AFP.

Departamentul de Stat al SUA i-a avertizat pe cetatenii americani sa evite Ucraina din cauza amenintarilor crescande din Rusia

Departamentul de Stat al Statelor Unite le-a transmis cetatenilor americani sa evite calatoriile in Ucraina atat din cauza evolutiei pandemiei de coronavirus, cat si din cauza amenintarilor crescande din Rusia. Americanii, sfatuiti sa nu .

CORONAVIRUS: Portugalia impune noi restrictii din cauza cresterii numarului de contaminari cauzate de Omicron

Guvernul portughez a decis sa impuna incepand cu saptamana viitoare o noua serie de masuri care sa incetineasca epidemia de COVID-19, din cauza cresterii numarului de contaminari cauzate de varianta Omicron, a anuntat marti premierul Antonio Costa, informeaza AFP.

Noi restrictii dure in Germania din cauza raspandirii variantei Omicron: Barurile vor fi inchise iar petrecerile private de Revelion vor fi limitate

Germania va limita adunarile private, indiferent de statutul vaccinarii si va interzice spectatorii la evenimente publice mari. Din cauza variantei omicron, cancelarul Scholz a spus ca pandemia nu se va termina prea curand. Noi restrictii .

Radu Oprea: Ministrii nu au putut veni la audierile pentru buget din cauza protestului din curtea Parlamentului

Ministrii nu au mai putut veni la audierile pentru bugetul pe 2022, din cauza protestului AUR ce a avut loc inclusiv in curtea Parlamentului Audierile erau programate pentru ora 14:00, insa senatorul PSD Radu Oprea .

Danemarca limiteaza disponibilitatea testelor PCR din cauza numarului mare de solicitari

Din cauza numarului record de danezi care vor sa se testeze pentru COVID-19 inainte de Craciun, de acum doar cei cu simptome, cei care au fost in contact cu o persoana infectata sau cei care au avut un rezultat pozitiv la testul rapid pot face o programare pentru un test PCR.

Danemarca limiteaza disponibilitatea testelor PCR din cauza numarului mare de solicitari

Din cauza numarului record de danezi care vor sa se testeze pentru COVID-19 inainte de Craciun, de acum doar cei cu simptome, cei care au fost in contact cu o persoana infectata sau cei care au avut un rezultat pozitiv la testul rapid pot face o programare pentru un test PCR, relateaza dpa, citata de Agerpres.

Tesla, investigata in SUA din cauza unei functii de jocuri disponibila pe ecranele tactile a 580.000 de automobile

Autoritatile americane de reglementare in materie de siguranta auto au anuntat miercuri ca au deschis o investigatie oficiala privind siguranta a 580. 000 de vehicule Tesla vandute din 2017, din cauza deciziei producatorului auto de a oferi functia de jocuri video pe ecranele tactile centrale ale acestora, transmite Reuters.

ştiri din Auto

ştiri de la B1 TV

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )