Libnet.ro
UNICEF

19:45

6-9 cu Laura Codruta Kovesi: Universitatea Babes-Bolyai contrazice sursele DNA

B1 B1,
6-9 cu Laura Codruta Kovesi: Universitatea Babes-Bolyai contrazice sursele DNA

Nu e 6, nu e 9, nici macar 69: Universitatea Babes-Bolyai lamureste misterul notei de absolvire a Laurei Codruta Kovesi. Dupa ce Cotidianul a publicat media de absolvire a celor 4 ani de. continuă pe B1

Document exploziv. S-a aflat de ce Laura Codruta Kovesi a primit aviz negativ de la CSM, in 2009: Inconsecventa si lipsa de viziune, printre criticile aduse actualei sefe a DNA (FOTO)

Document exploziv despre Laura Codruta Kovesi. Actul arata motivele pentru care, in 2009, CSM i-a respins candidatura pentru un nou mandat de procuror general al Romaniei. Potrivit documentului,.

Soc in justitie: Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi, cercetati disciplinar de Inspectia Judiciara a CSM

Inspectia Judiciara a deschis joi dosarul disciplinar nr. 1704/IJ/319/DIP/2017 pe numele procurorului general Augustin Lazar si a sefei DNA Laura Codruta Kovesi sub aspectul incalcarii unor interdictii ti.

Inspectia Judiciara face verificari prealabile in legatura cu declaratiile lui Augustin Lazar si ale Laurei Codruta Kovesi pe OUG 13/2017

Inspectia Judiciara efectueaza, in urma unei sesizari, verificari prealabile in legatura cu declaratiile procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, si ale sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, pe marginea OUG 13/2017, au confirmat vineri oficiali ai IJ.

Calin Popescu Tariceanu: DNA este o institutie scapata de sub orice control civil. Laura Codruta Kovesi ne minte

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a dezvaluit, duminica, ca sunt procurori care au carente de comportament si morala si ca derapajele si abuzurile pe care le vedem sunt cauzate de excesul de putere.

Surse: Daniel Morar este in carti pentru a prelua sefia DNA, dupa ce Laura Codruta Kovesi va fi debarcata

Jurnalistul Catalin Tache de la National publica o informatie care ar putea fi o adevarata bomba in justitie daca se va concretiza. Daniel Morar, actualmente judecator la Curtea.

Am fost asaltati de atacuri fara precedent. Laura Codruta Kovesi, un nou interviu in presa din strainatate. Cum raspunde sefa DNA dupa ce Basescu si Tariceanu i-au cerut demisia

Dupa ce DNA a decis sa ancheteze modul in care a fost adoptata OUG 13, CCR a hotarat ca acest fel de a actiona a creat probleme in activitatea Guvernului si ca s-a incalcat.

Universitatea A CONFIRMAT: Noi neconcordante privind media Laurei Codruta Kovesi la absolvirea facultatii

Dupa ce Cotidianul a publicat media de absolvire a celor patru ani de studiu la Facultatea de Drept a Laurei Codruta Kovesi 6,41), surse juridice din zona DNA au transmis catre presa ca sefa DNA a terminat.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )