Libnet.ro
UNICEF

08:30

8 Martie: Ce nu stiai despre Ziua femeii

Antena3 Antena3,
8 Martie: Ce nu stiai despre Ziua femeii

La 8 Martie, in Romania, dar si in alte multe tari, se serbeaza Ziua femeii. Mai mult, in tara noastra, pe 8 martie nu se sarbatoreste doar Femeia ci si sau mai ales) Mama. Te-ai intrebat vreodata care este. continuă pe Antena3

Mesaje de 8 martie. Cele mai potrivite mesaje pentru mama sau iubita de Ziua Femeii

Pe 8 martie, in multe tari se sarbatoreste Ziua Femeii. De exemplu, in Occident, 8 martie este perceputa ca ziua femeii ce a luptat pentru drepturi si egalitate. in comunism insa 8 martie reprezinta ziua femeii-muncitoare. Romanii percep aceasta sarbatoare ca o zi in care avem prilejul de a ne arata pretuirea fata de persoanele care ne-au dat viata si care ne fac existenta mai frumoasa. Iata cateva mesaje pentru acestea.

Targ mestesugaresc de Ziua Femeii in Satu Mare

Cel de-al II lea Targ mestesugaresc organizat de catre Asociatia Culturala Aranykapu- Poarta de Aur cu ocazia Zilei Femeii, se va deschide joi, 5 martie, de la ora 10:00 pe Aleea Corneliu Coposu, langa Banca BRD.

Politistele din Mehedinti sarbatorite de Ziua Femeii

Vineri, dupa o zi mai scurta de lucru, femeile din cadrul Inspectoratului de Politie a Judetului Mehedinti au lasat uniformele acasa si sarcinile de servici, pentru a participa la o petrecere dedicata doamnelor si domnisoarelor cu ocazia Zilei Femeii.

Lucruri pe care nu le stiai despre corpul uman

Corpul uman este o masinarie fantastica, cu calitati si defecte, insa cu capacitati extraordinare de adaptare. Iata, totusi, cateva curiozitati despre corpul uman care te vor surprinde cu siguranta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )