Libnet.ro
UNICEF

17:30

Targ mestesugaresc de Ziua Femeii in Satu Mare

Adevărul Adevărul,
Targ mestesugaresc de Ziua Femeii in Satu Mare

Cel de-al II lea Targ mestesugaresc organizat de catre Asociatia Culturala Aranykapu- Poarta de Aur cu ocazia Zilei Femeii, se va deschide joi, 5 martie, de la ora 10:00 pe Aleea Corneliu Coposu, langa Banca BRD. continuă pe Adevărul

Semne de primavara la Muzeul de Arta din Satu Mare

Muzeul de Arta din Satu Mare a gazduit sambata, 28 februarie, un atelier de creatie, respectiv un targ de martisoare si felicitari organizate de Consiliul Judetean, Muzeul Judetean, ATC CreativUnic si Asociatia Borokagyoker.

EXPO 2015 Fabricat in Satu Mare, editia a V-a

Asociatia Economica Germano-Romana pentru Regiunea de Nord VestsiAsociatiaCamera Mestesugarilor Satu Mare organizeaza evenimentul EXPO 2015 Fabricat in Satu Mare, editia a V-a.

Cinci masini cu numar de Satu Mare au fost incendiate la Roma

Cinci masini cu numere de Satu Mare au fost incendiate azi noapte in Roma, in cadrtierul Borghesiana. Incendiile au fost provocate in jurul orei 4, pe o strada secundara din cartierul Borghesiana, aflat la periferia Romei. Locuitorii cartierului s-au trezit brusc, atunci cand au auzit o serie de bubuituri, una dupa alta, provenind din strada. Si-au vazut propriile masini cuprinse de flacari.

Martisoare culturale in prima saptamana de primavara la Satu Mare

Prima saptamana a primaverii este plina de vernisaje, nu mai putin de patru expozitii, adevarate martisoare culturale urmand sa fie deschise publicului in urmatoarele zile, la Muzeul de Arta, Centrul Culturii Traditionale si Primaria municipiului Satu Mare.

Aproximativ 4.000 de porci de la o ferma din Satu Mare au ars intr-un incendiu

Aproximativ 4. 000 de porci au murit in urma unui incendiu puternic izbucnit, duminica dupa-amiaza, la o ferma din orasul Livada, judetul Satu-Mare, pompierii intervenind cu cinci autospeciale pentru a stinge .

Mii de porci au murit in urma unui incendiu puternic izbucnit la o ferma din Satu-Mare

Aproape 4. 000 de porci au murit in urma unui incendiu puternic izbucnit, duminica dupa-amiaza, la o ferma din judetul Satu-Mare. Reprezentantii ISU au intervenit cu cinci autospeciale si cu o ambulanta SMURD,.

Spectacol artistic oferit de Centrul Cultural Carei de Ziua Femeii

Directia de Cultura si Centrul Cultural al Municipiului Carei organizeaza luni, 9 martie 2015, de la ora 17:00 in Sala Deak Endre a Centrului Cultural al Municipiului Carei spectacolul artistic cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )