Libnet.ro
UNICEF

23:30

9 zile de doliu national in Cuba. Funeraliile lui Fidel Castro vor avea loc pe 4 decembrie

Hotnews Hotnews,
 9 zile de doliu national in Cuba. Funeraliile lui Fidel Castro vor avea loc pe 4 decembrie

In Cuba au fost decretate 9 zile de doliu national dupa moartea parintelui Revolutiei, Fidel Castro, vineri seara, la varsta de 90 de ani. Trupul neinsufletit al lui Fidel Castro urmeaza sa fie incinerat, iar pe data de 4 decembrie sunt programate funeraliile la Santiago de Cuba, in sudul tarii, au anuntat sambata autoritatile cubaneze, citate de AFP. continuă pe Hotnews

Noua zile de doliu national in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. in Miami, oamenii au sarbatorit vestea pe strazi: Ce reactii au avut liderii mondiali dupa disparitia fostului presedinte cubanez (VIDEO)

Noua zile de doliu in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. Fostul lider cubanez a incetat din viata la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut chiar de fratele sau la televiziunea de stat. Cu.

FOTO+VIDEO. A murit Fidel Castro, la 90 de ani. Ultimul lider comunist supravietuitor al Razboiului Rece putea sa declanseze Al Treilea Razboi Mondial, din cauza Crizei rachetelor. Vor fi noua zile de doliu national

A murit Fidel Castro. Trupul liderului cubanez va fi incinerat sambata, a anuntat fratele sau, presedintele Raul Castro. Administratia de la Havana a instituit noua zile de doliu national .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )