Libnet.ro
UNICEF

19:16

Noua zile de doliu national in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. in Miami, oamenii au sarbatorit vestea pe strazi: Ce reactii au avut liderii mondiali dupa disparitia fostului presedinte cubanez (VIDEO)

B1 B1,
Noua zile de doliu national in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. in Miami, oamenii au sarbatorit vestea pe strazi: Ce reactii au avut liderii mondiali dupa disparitia fostului presedinte cubanez (VIDEO)

Noua zile de doliu in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. Fostul lider cubanez a incetat din viata la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut chiar de fratele sau la televiziunea de stat. Cu. continuă pe B1

9 zile de doliu national in Cuba. Funeraliile lui Fidel Castro vor avea loc pe 4 decembrie

In Cuba au fost decretate 9 zile de doliu national dupa moartea parintelui Revolutiei, Fidel Castro, vineri seara, la varsta de 90 de ani. Trupul neinsufletit al lui Fidel Castro urmeaza sa fie incinerat, iar pe data de 4 decembrie sunt programate funeraliile la Santiago de Cuba, in sudul tarii, au anuntat sambata autoritatile cubaneze, citate de AFP.

FOTO+VIDEO. A murit Fidel Castro, la 90 de ani. Ultimul lider comunist supravietuitor al Razboiului Rece putea sa declanseze Al Treilea Razboi Mondial, din cauza Crizei rachetelor. Vor fi noua zile de doliu national

A murit Fidel Castro. Trupul liderului cubanez va fi incinerat sambata, a anuntat fratele sau, presedintele Raul Castro. Administratia de la Havana a instituit noua zile de doliu national .

VIDEO Incursiune in Cuba dupa Castro

Am ajuns in Cuba in iulie 2008 la cateva luni dupa ce Fidel Castro predase oficial puterea fratelui sau, Raul, desi retragerea incepuse cu vreo doi ani in urma. Am gasit o dictatura in agonie, o tara distrusa de comunism foarte asemanatoare cu Romania anilor 90 dar si cu multe particularitati. M-au izbit cozile la ulei, zahar si orez care se vindeau pe cartela in paralel cu supermarketurile pline cu marfa rezervate in principal turistilor, asa numitul turism de apartheid. VIDEO All-inclusive in Cuba: dizidenti, comunism, masini americane si turism de apartheidAll-inclusive in Cuba: bordelul planetei, biblioteci interzise si HundimientoAll inclusive in Cuba: emigrant USA, mici nostalgii si Damas de BlancoAll inclusive in Cuba / Ultimul episod Blogul cu tractiune mecanica .

Mai multi imigranti au dat foc unei tabere din Lesbos, dupa moartea unei mame si copilului ei de 6 ani (VIDEO)

Mai multi imigranti furiosi au dat foc unei tabere de pe insula greaca Lesbos, dupa ce o femeie si copilul ei de 6 ani au murit intr-o explozie provocata de o butelie, informeaza AFP. Explozia s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )