Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banca centrală din Ungaria a redus dobânda cheie pentru prima oară după 2010

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca centrală din Ungaria a redus dobânda cheie pentru prima oară după 2010

Banca centrală din Ungaria a redus miercuri dobânda de politică monetară, cea mai ridicată din UE, cu 0,25 puncte procentuale, la 6,75%, pentru prima oară după aprilie 2010, din cauza agravării recesiunii, şi a luat prin surprindere analiştii, relatează Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Banca centrală din Cipru solicită o anchetă independentă privind băncile care au cerut ajutor statului

Banca centrală din Cipru a solicitat firmei de consultanţă Alvarez and Marsal A and M) să efectueze o anchetă independentă referitoare la circumstanţele care au determinat cele mai mari două bănci din ţară, Cyprus Popular Bank şi Bank of Cyprus, să ceară ajutoare de stat.

Banca Nationala a Ungariei reduce printr-o miscare surpriza dobanda cheie

Banca centrala ungara - MNB a redus printr-o miscare surpriza rata dobanzii de politica monetara cu un sfert de punct procentual, pana la 6,75%, in timp ce majoritatea economistilor mizau pe mentinerea la 7% a acesteia. Ultima reducere a ratei a fost in luna aprilie 2010, inainte devenirea la putere a premierului conservator Viktor Orban. Analistii locali si cei chestionati de Reuters au declarat la mentinerea unui status quo, din cauza riscurilor inflationiste in crestere. Pe piata valutara, forintul a urcat imediat la 280. 25 unitati in fata euro fata de 278.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )