Libnet.ro
UNICEF

19:15

Metro ar putea să vândă magazinele Real din ţara noastră

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Metro ar putea să vândă magazinele Real din ţara noastră

Auchan - candidatul favoritCompania Metro AG este în discuţii cu două companii să vândă hypermaketurile Real din afara Germaniei, inclusiv din România, relatează Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Metro s-ar putea să închidă magazinele Real din România

Compania Metro AG este în discuţii să vândă hypermaketurile Real din afara Germaniei, inclusiv cele din România, relatează Reuters.

Business Report: Energia verde va contribui la prabusirea economica sustenabila a Romaniei; Primul pas important pentru autostrada care ne va costa 30 de milioane de euro pe km; 200.000 de euro, cel mai mare impozit platit de un roman

Metro ar putea sa vanda magazinele Real din tara noastra. Compania Metro AG este in discutii cu doua companii sa vanda hypermaketurile Real din afara. ||Noua Mazda6, in premiera mondiala la Moscova. Mazda prezinta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Moscova noua Mazda6, cel mai nou model al.

Metro e in discutii pentru a vinde magazinele Real din Turcia si Europa de Est - surse

Grupul german de retail Metro este in discutii pentru a vinde lanturile de hypermarket-uri Real din Turcia si Europa de Est, scrie Reuters care citeaza surse din piata. Bloomberg scrie ca francezii de la Auchan ar fi cei mai interesati pentru a prelua retelele, insa informatia nu a fost confirmata de grup.

Încrederea în economie a mediului de afaceri din ţara noastră s-a deteriorat în august

Încrederea în economie a mediului de afaceri şi consumatorilor din ţara noastră a continuat să se deterioreze în august, pentru cea de-a patra lună consecutiv, cu scăderi ale indicatorilor de încredere în majoritatea ramurilor economei, excepţie făcând industria, informează Realitatea. net.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )