Libnet.ro
UNICEF

13:00

Steaua va intalni Stuttgart, Fc Copenhaga si Molde in grupele Europa League

Hotnews Hotnews,
Steaua va intalni Stuttgart, Fc Copenhaga si Molde in grupele Europa League

Steaua va intalni Stuttgart, Fc Copenhaga si Molde Norvegia) in grupele Europa League. Primele meciuri se vor desfasura pe 20 septembrie, iar faza grupelor se va termina pe 6 decembrie. Intra in articol pentru a vedea componenta grupelor. continuă pe Hotnews

Steaua afla in scurt timp cei trei adversari din grupele Europa League. Vezi posibilii oponenti

La ora 14. 000 incepe la Grimaldi Forum din Monaco tragerea lo sorti care va stabili componenta celor 12 grupe ale editiei 2012-13 a Europa League. Steaua este in urna a treia valorica si va primi cate un adversar din urmele 1, 2 si 4. Steaua ar putea nimeri, spre exemplu, intr-o grupa cu Atletica Madrid, Napoli si Anji echipa unde joaca Eto&;o), insa pot exista si variante mult mai usoare, cum ar fi o grupa cu Bordeaux, Hapoel Tel Aviv si Neftci Baku. ||HotNews va transmite LIVE TEXT tragerea la sorti.

CFR Cluj afla in aceasta seara cu cine va juca in grupele Champions League. Vezi posibilii adversari

In aceasta seara CFR Cluj afla care vor fi cele trei adversare din grupele Ligii Campionilor, cel mai greu scenariu putand fi unul cu Barcelona, Man City si Juventus. Exista si variante ceva mai accesibile, cum ar fi o grupa cu Porto, Dinamo Kiev si Lile. Intra in articol pentru a vedea lista completa a posibilior adversari. HotNews va transmite LIVE TEXT tragerea la sorti, incepand cu ora 18.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )