Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Atacul de la New York a fost comis de un bărbat care fusese concediat in urma cu un an, care si-a ucis fostul sef

Hotnews Hotnews,
VIDEO Atacul de la New York a fost comis de un bărbat care fusese concediat in urma cu un an, care si-a ucis fostul sef

Atacul din apropierea Empire State Building din New York, care a avut loc vineri dimineata in mijlocul orei de varf, a fost comis de un barbat concediat relativ recent care si-a ucis un fost sef. El a fost apoi ucis de politie, in urma unui schimb de focuri care s-a soldat cu noua raniti, potrivit AFP. |Intra in material pentru un clip cu imagini surprinse de camerele de supraveghere. continuă pe Hotnews

VIDEO Impuscaturi in New York, in fata Empire State Building: 2 morti, 8 raniti

Doua persoane au fost ucise si alte opt persoane au fost ranite in timpul unor impuscaturi care au avut loc vineri in New York, chiar in fata Empire State Building, relateaza Reuters. Unul dintre cei decedati este atacatorul. Politia afirma ca momentan nu exista o legatura cu acte de terorism.

VIDEO UPDATE Impuscaturi in New York, in fata Empire State Building: 2 morti, 8 raniti

Doua persoane au fost ucise si alte opt persoane au fost ranite in timpul unor impuscaturi care au avut loc vineri in New York, chiar in fata Empire State Building, creand haos chiar in perioada de varf, relateaza Reuters. Unul dintre cei decedati este atacatorul. Politia afirma ca momentan nu exista o legatura cu acte de terorism. Se pare ca cel care a deschis focul lucra in apropiere si a tras asupra unei persoane de la locul de munca, cu care avea o problema.

ULTIMA ORA Impuscaturi in New York, in fata Empire State Building: 2 morti, 8 raniti

Doua persoane au fost ucise si alte opt persoane au fost ranite in timpul unor impuscaturi care au avut loc vineri in New York, chiar in fata Empire State Building, relateaza Reuters. ||Vom reveni cu amanunte.

Împuşcături în plină stradă în faţa Empire State Building din New York

UPDATE 1: Două persoane ucise şi opt rănite la New York.Bilanţul victimelor atentatului din această după-amiază de la Empire State Building din New York este de doi morţi şi opt răniţi, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )