Libnet.ro
UNICEF

01:05

Academia Europeana de Film: Ada Solomon, Premiul EURIMAGES pentru coproductie.

România Liberă România Liberă,
Academia Europeana de Film: Ada Solomon, Premiul EURIMAGES pentru coproductie.

Academia Europeana de Film a decernat sambata premiile celei de-a 26-a editii, in cadrul careia producatoarea romanca Ada Solomon a primit Premiul EURIMAGES pentru coproductie, semnaleaza EFE. Printre castigatorii acestei editii se mai numara: Cel mai bun film european: La grande Bellezza, de Paolo Sorrentino. Cel mai bun regizor: Paolo Sorrentino, pentru La grande Bellezza Italia). Cea mai buna comedie europeana: Den Skalldede frisor Danemarca), de Susane Bier. Cel mai bun actor: Toni . continuă pe România Liberă

INTERVIU Producatorul Ada Solomon, premiata de Academia Europeana de Film: Lucrurile se pot face de unde ai radacinile

Inaintea ceremoniei din aceasta seara la care va primi European Co-production Award 2013, pe scena pe care vor urca si Catherine Deneuve sau Pedro Almodovar, Ada Solomon a vorbit pentru HotNews. ro despre cum interpreteaza acest premiu acordat pentru prima data unui producator est european. Ea este si primul roman get-beget care va face parte, de anul viitor, din boardul Academiei Europene de Film.

Premiul Eurimages pentru coproductie: Ada Solomon, la premiile Academiei de Film Europene

Lungmetrajul The Great Beauty/ La Grande Bellezza, de Paolo Sorrentino, a primit sambata trofeul pentru cel mai bun film la gala Academiei de Film Europene EFA), care s-a desfasurat sambata seara, la Berlin. La gala Academiei de Film Europene, producatoarea Ada Solomon a primit trofeul Eurimages pentru coproductie, o distinctie care recunoaste rolul decisiv pe care il au coproductiile in industria de film din Europa.

Ada Solomon a primit trofeul Eurimages pentru coproductie la premiile EFA - Oscarurile europene

Producatoarea Ada Solomon a primit trofeul Eurimages pentru coproductie, o distinctie care recunoaste rolul decisiv pe care il au coproductiile in industria de film din Europa, sambata seara, la gala Academiei.

Premiul Cea mai buna actrita europeana al Academiei Europene de Film, acordat actritei belgiene Veerle Baetens/ Ada Solomon a primit Premiul European Co-production - Prix Eurimages

Premiul Cea mai buna actrita europeana' acordat de Academia Euroapa de Film a fost castigat sambata seara de actrita belgiana Veerle Baetens pentru rolul din The Broken Circle Breakdown de Felix van Groeningen. La aceasta categorie au mai fost nominalizate actrita Luminita Gheorgiu pentru rolul din Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, alaturi, Keira Knightley pentru Anna Karenina, Barbara Sukowa pentru Hannah Arendt si Naomi Watts pentru The Impossible. In schimb, in cadrul aceleiasi ceremonii Ada Solomon a primit Premiul European Co-production - Prix Eurimages.

Producatoarea filmului Pozitia copilului, Ada Solomon, premiata la Academia de Film Europeana

Premiu important castigat la Berlin de Ada Solomon, producatoarea filmului Pozitia copilului, la gala academiei de film europene. Si Luminita Gheorghiu, interpreta rolului principal, a fost nominalizata la.

Premiul Cea mai buna actrita europeana, acordat de Academia Europeana de Film actritei belgiene Veerle Baetens

Premiul Cea mai buna actrita europeana' acordat de Academia Euroapa de Film a fost castigat sambat seara de actrita belgiana Veerle Baetens pentru rolul din The Broken Circle Breakdown de Felix van Groeningen. La aceasta categorie au fost nominalizate actrita Luminita Gheorgiu pentru rolul din Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, alaturi, Keira Knightley pentru Anna Karenina, Barbara Sukowa pentru Hannah Arendt si Naomi Watts pentru The Impossible.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )