Libnet.ro
UNICEF

17:30

Premiul Cea mai buna actrita europeana, acordat de Academia Europeana de Film actritei belgiene Veerle Baetens

Hotnews Hotnews,
 Premiul Cea mai buna actrita europeana, acordat de Academia Europeana de Film actritei belgiene Veerle Baetens

Premiul Cea mai buna actrita europeana' acordat de Academia Euroapa de Film a fost castigat sambat seara de actrita belgiana Veerle Baetens pentru rolul din The Broken Circle Breakdown de Felix van Groeningen. La aceasta categorie au fost nominalizate actrita Luminita Gheorgiu pentru rolul din Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, alaturi, Keira Knightley pentru Anna Karenina, Barbara Sukowa pentru Hannah Arendt si Naomi Watts pentru The Impossible. continuă pe Hotnews

Premiul Cea mai buna actrita europeana, acordat de Academia European de Film actritei belgiene Veerle Baetens

Premiul Cea mai buna actrita europeana' acordat de Academia Euroapa de Film a fost castigat sambat seara de actrita belgiana Veerle Baetens pentru rolul din The Broken Circle Breakdown de Felix van Groeningen. La aceasta categorie au fost nominalizate actrita Luminita Gheorgiu pentru rolul din Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, alaturi, Keira Knightley pentru Anna Karenina, Barbara Sukowa pentru Hannah Arendt si Naomi Watts pentru The Impossible.

Premiul Cea mai buna actrita europeana al Academiei Europene de Film, acordat actritei belgiene Veerle Baetens/ Ada Solomon a primit Premiul European Co-production - Prix Eurimages

Premiul Cea mai buna actrita europeana' acordat de Academia Euroapa de Film a fost castigat sambata seara de actrita belgiana Veerle Baetens pentru rolul din The Broken Circle Breakdown de Felix van Groeningen. La aceasta categorie au mai fost nominalizate actrita Luminita Gheorgiu pentru rolul din Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, alaturi, Keira Knightley pentru Anna Karenina, Barbara Sukowa pentru Hannah Arendt si Naomi Watts pentru The Impossible. In schimb, in cadrul aceleiasi ceremonii Ada Solomon a primit Premiul European Co-production - Prix Eurimages.

Lenovo a lansat tabletele Yoga, despre care spune ca au cea mai buna autonomie a bateriei in piata. Preturile pornesc de la circa 1.260 lei

Lenovo a lansat in tara doua noi modele de tablete numite Yoga despre care spune ca au o autonomie de 18 ore de browsing web, cea mai buna valoare din piata. Exista un model cu ecran de 8 inch si altul de 10,1 inch, preturile pornesc de la 1. 260 lei, iar asteptarile de vanzari pentru luna decembrie sunt de 3. 000 de unitati. Lenovo vrea sa aduca in tara la inceput de 2014 si primele smartphone-uri care acum se vand in tari precum Serbia, Ucraina si Rusia.

Lenovo a lansat tabletele Yoga, despre care spune ca au cea mai buna autonomie a bateriei. Preturile pornesc de la circa 1.260 lei

Lenovo a lansat in tara doua noi modele de tablete numite Yoga despre care spune ca au o autonomie de 18 ore de browsing web, cea mai buna valoare din piata. Exista un model cu ecran de 8 inch si altul de 10,1 inch, preturile pornesc de la 1. 260 lei, iar asteptarile de vanzari pentru luna decembrie sunt de 3. 000 de unitati. Lenovo vrea sa aduca in tara la inceput de 2014 si primele smartphone-uri care acum se vand in tari precum Serbia, Ucraina si Rusia.

Teo Trandafir, cea mai buna revenire in televiziune. Andreea Marin, pe locul doi

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii Teo SHOW de la Kanal D, si-a adjudecat premiul pentru Cea mai buna revenire, la Gala Premiilor TVmania, care a avut loc marti, la Teatrul Bulandra.

Lucian Anghel, BVB: Luna noiembrie, cea mai buna din istorie pentru bursa autohtona

Presedintele BVB Lucian Anghel opineaza ca anul 2013 a fost cel mai bun an din 2008 si pana acum, din punctul de vedere al ofertelor publice, al tranzactiilor si al evolutiei cotatiilor.

Postul, cea mai buna metoda de curatare a corpului

Postul Craciunului poate fi cel mai bun prilej pentru a face curatenie generala in organism. Florentina Opris, realizatoarea emisiunii Sport, dieta si o vedeta de la Prima TV, ne raspunde la cele mai importante intrebari legate de detoxifierea organismului in perioada postului.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul trei din 2013.

Romania a avut a cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul trei din 2013, arata datele publicate miercuri de Oficiul european pentru Statistica Eurostat) si citate de Agerpres. Gratie unei cresteri economice trimestriale de 1,6%, Romania este lider in UE, urmata de Letonia 1,2%), Marea Britanie si Ungaria ambele cu 0,8%) si Polonia 0,6%). Potrivit Eurostat, in perioada iulie-septembrie 2013 expansiunea economiei zonei euro a incetinit la 0,1%, dupa un avans de .

Vremea se va raci usor in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend, in tara, la Bucuresti si la munte

Sambata, vremea se va raci usor in cea mai mare parte a tarii, astfel ca temperaturile maxime vor avea valori intre -4 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre -11 si -1 grad, scrie Mediafax. Cerul va fi mai mult noros in zona de munte, unde va continua sa ninga, iar vantul va avea intensificari viscolind ninsoarea, cu rafale de peste 70 km/h, in timp ce pe crestele inalte, cu precadere ale Muntilor Banatului, Carpatilor Meridionali si de Curbura, va depasi 100 km/h.

Radu Banciu: Politicienii sunt ca Mihaela Radulescu. Pedeapsa lor cea mai crunta ar fi sa nu mai apara la televizor (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu difuzata de B1 TV, ca cea mai crunta a politicienilor ar fi sa nu mai apara la televizor. Pentru politicieni pedeapsa cea mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )