Libnet.ro
UNICEF

12:00

A acceptat o plimbare romantica intr-unul dintre parcurile din Tecuci, dar s-a ales cu capul spart

Adevărul Adevărul,
A acceptat o plimbare romantica intr-unul dintre parcurile din Tecuci, dar s-a ales cu capul spart

Este vorba despre o femeie din Tecuci care, enervata de faptul ca barbatul era beat, a vrut sa plece acasa. Ranit in amor, barbatuls-a apucat sa isi convinga, cu pumnii, jumatatea, ca el are dreptate. Mai multi oameni au vazut scena si au sunat la 112. continuă pe Adevărul

Unul dintre mostenitorii imperiului Hilton, implicat intr-un grav accident de masina

Conrad Hilton, unul dintre mostenitorii imperiului hotelier Hilton, a fost implicat intr-un grav accident de automobil, care a avut loc sambata in orasul Palm Springs din statul american California, informeaza Mediafax.

Actrita Lindsay Lohan s-a facut de ras intr-un club select din Londra

Actrita americana Lindsay Lohan a trecut printr-un moment penibil intr-un club select din Londra. Ea a vrut sa plateasca 2. 500 de dolari pentru o sticla de vodca, insa cardul i-a respins operatiunea, informeaza ziarul ABC.

O membra a armatei SUA s-a impuscat intr-o baza militara din Virginia

O membra a armatei americane s-a impuscat, luni, intr-o baza militara din statul Virginia, anunta The Washington Post. O alerta de securitate a fost declansata, luni dimineata, in unitatea militara.

Dosarele lui Voiculescu: sase sunt pe rolul instantelor si unul la DNA

In afara de dosarul privatizarii ilegale a ICA, in care a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, Dan Voiculescu mai este implicat in alte sase dosare aflate pe rolul instantelor, intr-unul dintre ele fiind acuzat de fapte de coruptie, iar Directia Nationala Anticoruptie DNA) instrumenteaza un caz in care fondatorul PC este suspectat de santaj, informeaza Mediafax.

Ponta: Deschiderea unei baze militare permanente a NATO in Romania, unul dintre obiectivele fundamentale ale tarii noastre

Deschiderea unei baze militare permanente a NATO pe teritoriul Romaniei reprezinta un proiect strategic care va fi discutat la Summitul Aliantei din Tara Galilor, a declarat, luni, premierul Victor Ponta.

CRIMA care a ingrozit Italia! O femeie a fost decapitata intr-un cartier exclusivist din Roma

O femeie in varsta de 38 de ani a fost decapitata intr-o vila de lux din capitala Italiei, Roma, transmite ANSA. Din primele ipoteze ale anchetatorilor reiese ca femeia a fost victima unei crime pasionale, iar ucig.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )