Libnet.ro
UNICEF

07:00

Accident cumplit produs de un sofer fara permis. Mai multi morti si raniti

Antena3 Antena3,
Accident cumplit produs de un sofer fara permis. Mai multi morti si raniti

Un accident cumplit s-a petrecutduminica dimineata in judetul Dolj, pe DJ 606, pe raza comunei Breasta, dupa ce un tanar de 27 de ani a pierdut controlul volanului si a lovit mai multi copaci de. continuă pe Antena3

Dolj: Un sofer fara permis a produs un accident soldat cu doi morti si doi raniti

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc duminica dimineata in judetul Dolj, pe DJ 606, pe raza comunei Breasta, dupa ce un tanar de 27 de ani a pierdut controlul volanului si a lovit mai multi copaci de pe marginea drumului, informeaza Agerpres.

Accident cumplit in statiunea 2 Mai. Un politist a murit in misiune, iar un jandarm a fost ranit grav

Un politist aflat in misiune si-a pierdut viata noaptea trecuta, intr-un grav accident rutier produs in statiunea 2 Mai, aproape de Vama Veche. Masina in care patrula agentul,.

Accident cumplit la un targ din Statele Unite. Mai multe persoane au fost aruncate dintr-un carusel - VIDEO

O persoana si-a pierdut viata si mai multe au fost ranite miercuri noaptea, in urma unui accident care a avut loc la un carusel de la Targul de Stat al Ohio din localitatea Columbus, potrivit.

Prima reactie a Patriarhului Daniel, in urma scandalurilor sexuale in care au fost implicati mai multi preoti: Cu multa durere in suflet, cerem iertare credinciosilor

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Parinte Daniel, a reactionat tardiv la scandalurile sexuale in care au fost implicati mai multi preoti, cerand iertare tuturor credinciosilor cu multa durere in suflet.

VIDEO. Relatiile dintre Republica Moldova si Rusia se deterioreaza. Mai multi cetateni rusi au fost opriti sa ajunga in Transnistria. Cum a reactionat liderul de la Chisinau

Mai multi cetateni rusi, inclusiv artisti si un parlamentar, au fost opriti, joi, sa intre in Republica Moldova, situatie care a atras critici vehemente din partea presedintelui proru Igor Dodon si a vicepremierului Rusiei, Dmitri Rogozin, care a catalogat situatia drept rusinoasa.

Accident cumplit in judetul Dolj, provocat de un tanar fara permis: doi morti si doi raniti

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc duminica dimineata in judetul Dolj, pe DJ 606, in comuna Breasta .

Tragedie in Capitala! Doua persoane au murit intr-un accident cumplit la Grozavesti

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, in urma unui accident produs pe Splaiul Independentei, din Bucuresti. Accidentul s-a produs intre doua masini, care s-au izbit frontal. La fata.

Accident grav pe A1, unde un autoturism a intrat in coliziune cu un TIR. Mai multi raniti, traficul se desfasoara pe banda de urgenta

Traficul rutier se desfasoara doar pe banda de urgenta, pe A1, la kilometrul 261, pe sensul Sebes-Sibiu, unde trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier, a anuntat sambata Inspectoratul de.

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs in Prahova

Cinci persoane au fost ranite, fiind transportate la spital, in urma unui accident rutier petrecut duminica seara pe un drum judetean din apropierea localitatii Fantanele din judetul Prahova, anunta News. ro.

Atac armat intr-o discoteca din Germania, soldat cu mai multi raniti. Ce s-a intamplat cu atacatorii

Mai multe persoane au fost ranite cu focuri de arma in noaptea de sambata spre duminica intr-o discoteca din Konstanz in Germania, a declarat politia locala, fara a oferi imediat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )