Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs in Prahova

Hotnews Hotnews,
 Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs in Prahova

Cinci persoane au fost ranite, fiind transportate la spital, in urma unui accident rutier petrecut duminica seara pe un drum judetean din apropierea localitatii Fantanele din judetul Prahova, anunta News. ro. continuă pe Hotnews

Justin Bieber a fost implicat intr-un accident rutier - FOTO

Artistul canadian Justin Bieber a fost implicat intr-un accident de circulatie, lovind accidental cu pick-up-ul sau un fotograf, potrivit The Telegraph. Cantaretul de 23 de ani a fost vazut iesind.

Accident rutier cu cinci raniti in Focsani. Politistul care se ducea la fata locului s-a rasturnat si el cu masina

Cinci persoane, intre care un copil in varsta de sapte ani, au fost ranite in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui accident rutier produs in Focsani si in care au fost implicate doua autoturisme .

VIDEO 48 de persoane au fost ranite in Barcelona in urma unui accident in gara Francia

Un tren a intrat vineri in coliziune cu platforma garii Francia din Barcelona ranind 48 de persoane, au spus serviciile de urgenta, relateaza Reuters. Nu a fost raportat niciun mort.

VIDEOCel putin 48 de persoane au fost ranite in Barcelona in urma unui accident in gara Francia

Un tren a intrat vineri in coliziune cu platforma garii Francia din Barcelona ranind 48 de persoane, au spus serviciile de urgenta, relateaza Reuters. Nu a fost raportat niciun mort.

Tragedie in Capitala! Doua persoane au murit intr-un accident cumplit la Grozavesti

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, in urma unui accident produs pe Splaiul Independentei, din Bucuresti. Accidentul s-a produs intre doua masini, care s-au izbit frontal. La fata.

VIDEO 48 de raniti in urma unui accident feroviar in Barcelona: trenul a ramas fara frane

Cel putin 48 de oameni au fost raniti, dintre care cinci grav, in gara Franta din Barcelona, dupa ce un tren de navetisti nu a mai putut frana si a intrat in stalpul de beton de la capatul liniei.

Un politist a murit si un jandarm a ajuns la spital in urma unui accident in apropiere de Vama Veche

Un politist din Vaslui, in varsta de 53 de ani, care a fost detasat pe litoral, a murit, in cursul noptii de miercuri spre joi, intr-un accident petrecut intre localitatile 2 Mai si Vama Veche, iar un jandarm aflat in acelasi autoturism a fost ranit, avand patru coaste fracturate.

UPDATE 54 de raniti, printre care si un roman, in urma unui accident de tren in Barcelona

Cel putin 54 de oameni au fost raniti, dintre care 20 in stare grava, in gara Francia din Barcelona, dupa ce un tren de navetisti nu a mai putut frana si a intrat in stalpul de beton de la capatul liniei. Printre raniti se afla si un romani, informeaza Ministerul roman de Externe.

Cel putin 46 de persoane au fost ranite in confruntarile dintre palestinieni si politie

Cel putin 46 de persoane au fost ranite joi, pe Esplanada Moscheilor si in jur, in confruntari dintre palestinieni si fortele de politie israeliene. Incidentele au avut loc in conditiile in care mii de credinciosi au intrat in zona, dupa doua saptamani de complot, relateaza AFP.

Un politist a murit iar un jandarm a ajuns la spital in urma unui accident in apropiere de Vama Veche

Joi dimineata a avut loc un accident de circulatie la 2 Mai, in urma caruia un politist aflat in misiune si-a pierdut viata, iar un jandarm, din aceeasi masina, a ajuns la spital, in stare grava.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )