Libnet.ro
UNICEF

12:00

Accident la o fabrica din Nebraska: Cel putin doua persoane au murit, iar alte 10 au fost ranite

B1 B1,
Accident la o fabrica din Nebraska: Cel putin doua persoane au murit, iar alte 10 au fost ranite

Cel putin doua persoane au murit, iar alte 10 au fost ranite, in urma unui accident la o fabrica din Ohama, Nebraska, relateaza CNN. Incidentul a avut loc, luni, la International Nutrition, o companie care. continuă pe B1

Franta: Cel putin doua persoane au murit in urma unor inundatii

Cel putin doua persoane au murit, iar o alta a fost data disparuta in sud-eestul Frantei, regiune afectata de ploi torentiale, au anuntat autoritatile locale citate de AFP. Un barbat in varsta de 73.

Cel putin noua persoane au murit intr-un atac sinucigas impotriva cartierului general al armatei pakistaneze

Cel putin noua persoane si-au pierdut viata si alte 18 au fost ranite luni dimineata, intr-un atac sinucigas care a avut loc in apropiere de cartierul general al armatei pakistaneze de la Rawalpindi,.

Accident la o fabrica din SUA, cu doi morti si 10 raniti.

Cel putin doua persoane au murit, iar alte patru se aflau in stare critica, luni, in urma unui accident la o fabrica din Ohama, in Nebraska centru), au anuntat autoritatile, relateaza CNN, conform Mediafax. Incidentul a avut loc luni la International Nutrition, o companie care produce hrana si alte produse pentru animale si pasari. Am auzit o explozie si au inceput sa cada lucruri, a declarat un muncitor, Nate Lewis, pentru KETV, un post afiliat CNN. Era intuneric bezna inauntru. Tot ceea .

Deputatul Florentin Gust (PSD): Structurile MAI si MApN nu s-au coordonat la accidentul aviatic din Apuseni. Cel putin doi ministri ar trebui sa isi dea demisia sau sa fie demisi

Deputatul PSD Florentin Gust afirma, intr-un comunicat, ca remarca lipsa de comunicare, coordonare, interventie si competenta a structurilor din MAI si MApN in incidentul aviatic din Cluj, mentionand ca cel putin doi ministri ar trebui sa isi dea demisia sau sa fie demisi, informeaza Mediafax. Potrivit deputatului, nu avem cum sa nu ne punem intrebarea referitoarea la eficienta cheltuirii banilor publici in sisteme de siguranta si de interventie care nu produc rezultate tocmai atunci cand ar fi mai mare nevoie.

Atentat sinucigas la Beirut: Cel putin patru persoane au fost ucise

Cel putin patru persoane au fost ucise, iar alte 35 ranite, marti, intr-un atentat sinucigas comis intr-un cartier din sudul Beirutului, considerat un fief al miscarii siite libaneze Hezbollah, a declarat un.

Dublu atentat, la un post de frontiera intre Siria si Turcia: Cel putin 16 persoane au murit

Cel putin 16 persoane au fost ucise, iar aproximativ 20 au fost ranite, luni, intr-un dublu atentat cu masina-capcana comis la postul de frontiera Bab al-Hawa dintre Siria si Turcia, a anuntat Observatorul.

Pakistan: Cel putin 13 persoane au fost ucise intr-un atentat al talibanilor

Cel putin 13 persoane au fost ucise, iar alte 18 au fost ranite, luni dimineata, intr-un atentat sinucigas produs in apropiere de cartierul general al armatei pakistaneze la Rawalpindi, periferie a Islamabadului,.

Cel putin 14 morti intr-un atentat comis la un restaurant din Kabul. Trei angajati ONU si reprezentantul FMI in Afganistan, printre victime

Cel putin 14 persoane, inclusiv cetateni straini, au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis vineri de insurgentii talibani in fata unui restaurant din Kabul, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Trei angajati ai ONU si un reprezentant al Fondului Monetar International FMI) figureaza printre persoanele ucise, au anuntat secretarul general al ONU Ban Ki-moon si directorul general al FMI Christine Lagarde.

Accident pe DN7: Doua persoane au murit, iar alta a fost ranita dupa ce masina in care se aflau a lovit o basculanta

Doua persoane, in care o fetita de 11 ani, au murit, iar o alta a fost grav ranita, luni dimineata, duop ce ce autoturismul in care se aflau a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de o basculanta, pe DN.

A intrat cu tractorul pe contrasens si a ranit doua persoane

Oboseala si-a spus cuvantul in cazul unui barbat care, azi-noapte, conducea un tractor pe DN 65. Prin comuna Albota, barbatul a atipit, cel mai probabil, la volan, si a intrat pe contrasens izbind in lateral un autoturism. in urma impactului, doua persoane aflate in masina au fost ranite.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )