Libnet.ro
UNICEF

09:45

ACCIDENT GRAV in aceasta dimineata! Mai multe VICTIME

Antena3 Antena3,
ACCIDENT GRAV in aceasta dimineata! Mai multe VICTIME

Patrusubofiteri au fost raniti, dupa ce autospecialade pompieri in care se aflau s-a rasturnat, intr-o curba din municipiul Pitesti, in timp ce se mergea la o. continuă pe Antena3

Microbuz plin cu romani, implicat intr-un accident grav in Belgia: mai multe victime

Un acccident grav a avut loc marti noapte in Belgia. in urma incidentului, opt cetaaeni romani au fost raniti. Potrivit observator. tv, oamenii se aflau intr-un microbuz care se.

Accident GRAV in Dolj: Mai multe persoane au MURIT. SMURD intervine cu elicopterul

Patru morti si un ranit intr-un accident infiorator in Dolj. O masina a lovit violent un cap de pod, in apropiere de Craiova. in urma impactului, doi barbati si doua femei.

Accident grav in judetul Sibiu. Sunt mai multe victime. Soferul a fugit de la locul faptei

Un barbat a murit si alti trei au fost raniti, in timpul noptii de luni spre marti, in urma impactului dintre doua masini, una rasturnandu-se. Soferul vinovat, un tanar de 23 de ani,.

VIDEO Accident grav pe drumul european E 574. Doua victime au fost transportate la spital

Un grav accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp pe drumul european E 574, in judetul Olt, solicitandu-se ajutor prin 112.

Submarine rusesti din Marea Neagra au lansat mai multe rachete spre pozitii din Siria. Care a fost tinta Rusiei

Mai multe submarine militare ale Flotei ruse din Marea Neagra, aflate in misiune in Mediterana, au lansat, joi, zece rachete de croaziera Kalibr spre pozitii din estul Siriei ale retelei teroriste Stat Islamic, anunta Ministerul rus al Apararii.

Mai multe inregistrari din timpul atacului din Las Vegas au fost date publicitatii. Cum au actionat politistii - VIDEO

Politia din Las Vegas a facut publice mai multe inregistrari din timpul atacului din Las Vegas, realizate cu camerele de corp ale politistilor. intr-o conferinta de presa, politia din Vegas a.

Mai multe ONG-uri cer partenerilor de dezvoltare oprirea temporara a finantarii pentru Republica Moldova

Mai multe organizatii ale societatii civile solicita partenerilor de dezvoltare sa opreasca temporar finantarea reformelor care nu produc rezultate palpabile si durabile pana in momentul in care acestea vor deveni vizibile in Republica Moldova, precum si sa sprijine acele domenii in care exista un astfel de angajament, transmite IPN.

ANOFM: Peste 22.000 de locuri de munca vacante la nivel national; cele mai multe sunt in Bucuresti, Sibiu, Prahova si Arad

Peste 22. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Sibiu, Prahova si Arad, in timp ce in Giurgiu, Suceava, Vrancea, si Covasna sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANOFM: Peste 22.000 de locuri de munca vacante la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Sibiu, Prahova si Arad

Peste 22. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Sibiu, Prahova si Arad, in timp ce in Giurgiu, Suceava, Vrancea, si Covasna sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Accident grav in Pitesti. Patru pompieri au fost raniti in misiune, dupa ce o autospeciala ISU s-a rasturnat

O autospecialaa ISU s-a rasturnat in Pitesti. Patrusubofiteri au fost raniti, dupa ce autospeciala cu care mergeau s-a rasturnat intr-o curba. Pompierii mergeau sa stinga un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )