Libnet.ro
UNICEF

16:45

Accident GRAV in Dolj: Mai multe persoane au MURIT. SMURD intervine cu elicopterul

B1 B1,
Accident GRAV in Dolj: Mai multe persoane au MURIT. SMURD intervine cu elicopterul

Patru morti si un ranit intr-un accident infiorator in Dolj. O masina a lovit violent un cap de pod, in apropiere de Craiova. in urma impactului, doi barbati si doua femei. continuă pe B1

Parchetul Bucuresti a preluat ancheta incendiului de la caminul de batrani, la politie sunt audiate mai multe persoane

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a preluat ancheta in cazul incendiului de la caminul de batrani, soldat cu moartea unei persoane. In prezent, la sediul Politiei Capitalei sunt audiate mai multe persoane care au legatura cu organizarea si functionarea caminului, informeaza Agerpres.

Mai multe persoane audiate la Politia Capitalei, in cazul incendiului izbucnit la azilul de batrani din sectorul 3

Mai multe persoane care au legatura cu organizarea si functionarea azilului de batrani din sectorul 3 la care a izbucnit un incendiu sunt audiate, sambata, la Politia Capitalei, dosarul fiind preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Dupa stingerea flacarilor, procurorii vor incerca sa stabileasca de la ce a pornit focul, impreuna cu specialistii, potrivit unei surse din presa.

Accident grav langa Caracal. Doua persoane, ranite dupa ce masina a intrat pe un drum interzis (FOTO)

Accident grav langa Caracal. Persoanele dintr-o masina au fost ranite fiindca au patruns cu vehiculul pe un drum in lucru care restrictiona circulatia. Reprezentantii ISU Olt au spus ca.

Alerta in Marea Britanie, dupa ce mai multe persoane au fost injunghiate pe strada

Cinci persoane au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, sambata, in centrul orasului britanic Sheffield, a anuntat Politia locala. Patru barbati au fost arestati, fiind suspecti ca.

Accident grav pe DN 1F. Cinci persoane, printre care o mama si fiica ei de 3 ani, au ajuns la spital

Cinci persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, intr-un accident in care au fost implicate doua autoturisme, traficul in zona fiind ingreunat pentru mai multe ore.

Accident grav in Cluj. Mai multe victime, dupa ce un microbuz s-a rasturnat. A fost activat planul rosu de interventie

Un accident grav s-a in care este implicat un microbuz cu zece pasageri s-a petrecut la Bontida, la aproximativ 30 km de Cluj. Din primele informatii, microbuzul care efectua o cursa regulata de.

Video Atac armat in timpul unui concert din Las Vegas. Cel putin doua persoane au murit, iar alte 24 au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, luni dimineata, in timpul unui concert de muzica country din Las Vega, la Hotelul Mandalay Bay, unde cel putin un un barbat a deschis focul, relateaza Reuters. Atacatorul este in libertate.

Panica in Las Vegas: Focuri de arma in apropierea unui cazino. Mai multe persoane au fost ranite(VIDEO)

Incident armat in Las Vegas. Politia metropolitana a anuntat ca se afla in cautarea unui barbat care a deschis focul in zona cazinoului Mandalay Bay, informeaza RT. com. Oamenii legii le-au.

Accident grav intre Sibiu si Alba. Trei persoane, ranite dupa ce masina a cazut in prapastie

Accident grav intre Sibiu si Alba. Mai multe persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie. La fata locului au venit ajutoare, atat din Alba, cat s.

VIDEO UPDATE:Cel putin putin 59 persoane au murit, iar alte 515 au fost ranite in urma atacului armat la concertul din Las Vegas. Statul islamic a revendicat atacul. Printre raniti se afla si un roman

Cel putin 58 de persoane au murit, iar 515 persoane au fost ranite, luni dimineata, in timpul unui concert de muzica country din Las Vegas, la Hotelul Mandalay Bay, unde un barbat a deschis focul de la etajul 32 al cazinoului, relateaza Reuters. Atacatorul, un localnic de 64 de ani, a fost gasit mort in camera sa de hotel. UPDATE 01:00 Cel putin 58 de morti si 527 de raniti, potrivit autoritatilor CNN)20:40 Ministerul Afacerilor Externe a confirmat ca un roman a fost ranit in atacul armat din Las Vegas, el fiind internat intr-un spital din regiune.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )