Libnet.ro
UNICEF

20:15

Accident grav la Arad, dupa ce o masina a intrat pe contrasens. O persoana a murit si alte cinci au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav la Arad, dupa ce o masina a intrat pe contrasens. O persoana a murit si alte cinci au fost ranite

Sase persoane au fost ranite in urma unui accident care s-a produs pe DN 79A, in judetul Arad. Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si a ajuns pe contrasens, unde a intrat puternic intr-o. continuă pe Antena3

Accident grav la Arad, dupa ce o masina a intrat pe contrasens. Sunt sase victime

Sase persoane au fost ranite in urma unui accident care s-a produs pe DN 79A, in judetul Arad. Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si a ajuns pe contrasens, unde a intrat puternic intr-o.

UPDATE Accident grav pe A1, ntre Deva si Simeria, dupa ce o masina a intrat pe contrasens: patru oameni au murit, trei au fost raniti

Trei oameni si-au pierdut viata, iar alti patru au fost raniti, intre care unul fiind cu traumatisme severe, dupa ce soferul unei masini a intrat pe contrasens cu masina, pe Autostrada A1 intre Deva si Simeria. Traficul rutier a fost blocat.

UPDATE Accident grav pe A1, ntre Deva si Simeria, dupa ce o masina a intrat pe contrasens: patru oameni au murit, trei au fost raniti / Vinovat ar fi un sofer de 70 de ani

Trei oameni si-au pierdut viata, iar alti patru au fost raniti, intre care unul fiind cu traumatisme severe, dupa ce soferul unei masini a intrat pe contrasens cu masina, pe Autostrada A1 intre Deva si Simeria. Traficul rutier a fost blocat. 58 Conform primelor date, vina pentru producerea accidentului ar apartine unui sofer in varsta de 70 de ani, din Petrosani. Traficul a fost reluat.

Accident teribil in Arad. O masina a fost spulberata de tramvai. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere - VIDEO

Accident cumplit in Arad. O masina a fost spulberata de tramvai, duminica dimineata. Autoturismul a fost avariat in proportie de 80%, pagubele fiind considerabile. Scenele au fost surprinse de camerele de.

Accident grav pe A1, intre Deva si Simeria: trei morti si patru raniti

Un accident foarte grav a avut loc sambata dimineata, pe A1, intre Deva si Sebes, in urma impactului dintre trei autoturisme.

UPDATE Accident grav pe A1, intre Deva si Simeria: patru morti si trei raniti

Un accident foarte grav a avut loc sambata dimineata, pe A1, intre Deva si Sebes, in urma impactului dintre trei autoturisme.

Accident grav la Buzau: 5 victime. Un elicopter SMURD intervine la fata locului

Cinci persoane au fost ranite duminica intr-un accident rutier produs pe DN2, pe raza localitatii Cioranca, una dintre victime fiind transportata cu un elicopter SMURD la Bucuresti. Doua autoturisme.

FAMILIA REGALA in alerta! A fost implicata intr-un accident GRAV! Se intervine de URGENTA

Printul Cambodgiei a fost implicat intr-un accident rutier in provincial Preah Sihanouk, anunta agentiile de stiri din intreaga lume. Printul Norodom Ranariddh al Cambodgiei, presedintele Partidului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )