Libnet.ro
UNICEF

11:31

Accident grav pe o autostrada din Germania, dupa ce un autocar s-a rasturnat. Sunt cel putin 22 victime

Antena3 Antena3,
Accident grav pe o autostrada din Germania, dupa ce un autocar s-a rasturnat. Sunt cel putin 22 victime

Cel putin 16 persoane au fost ranite si sunt in stare grava, dupa ce au fost implicate intr-un accident care a avut loc pe o autostrada din nordul Germaniei. Accidentul a avut loc vineri dimineata. Un. continuă pe Antena3

Accident grav pe o autostrada din Germania, dupa ce un autocar s-a rasturnat. Sunt cel putin 16 victime

Cel putin 16 persoane au fost ranite si sunt in stare grava, dupa ce au fost implicate intr-un accident care a avut loc pe o autostrada din nordul Germaniei. Accidentul a avut loc vineri dimineata. Un.

Accident grav pe o autostrada. Un autocar plin cu pasageri s-a rasturnat: mai multe victime

Cel putin 16 oameni sunt in stare grava dupa ce un autocar s-a rasturnat, vineri, pe o autostrada aflata in nordul Germaniei. Nu se stie daca printre victime se afla si romani. Accidentul s-a produs.

Accident grav inConstanta! Un motociclist a murit, dupa ce a fost spulberat de o masina condusa de un sofer beat

Un motociclist in varsta de 28 de ani a murit, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce a fost lovit de o masina condusa de un sofer care bause alcool, in localitatea Valu lui Traian, judetul.

Accident grav la intrarea in Capitala, cu mai multe masini. Traficul a fost deviat

Mai multe masini au fost implicate intr-un accident, marti, la intrarea in Bucuresti, dinspre Autostrada A1, doua persoane fiind ranite. Traficul in zona este blocat, iar circulatia catre Capitala a fost.

Accident grav pe Valea Oltului! Un microbuz a lovit o masina si a proiectat-o in doua tir-uri

Doua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, intr-un accident produs pe DN7, Valea Oltului, dupa ce un microbuz a intrat pe contrasens, a lovit o masina si a proiectat-o in doua tir-uri. Potrivit.

Accident grav pe centura Timisoarei. Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite

Un accident deosebit de grav a avut loc pe centura Timisoarei. Doua persoane au murit si alte patru au fost grav ranite. Totul s-a intamplat din cauza unei tinere soferite, carea virat stanga.

Accident grav pe DN1. Trei femei si un copil au ajuns la spital

Trei femei si un copil au ajuns la spital in urma unui accident rutier care s-a produs marti pe DN 1, intre localitatile Comarnic si Gura Beliei, in care au fost implicate doua autoturisme. Potrivit.

Accident grav in Bucuresti! Un barbat ar fi intrat intentionat pe contrasens. Sunt patru victime - VIDEO

Accident cumplit din cauza unui sofer-kamikaze, in nordul Capitalei. Barbatul, despre care prietenii spun ca avea probleme grave in familie, ar fi intrat intentionat pe contrasens, intr-o intersectie din zona.

Accident grav de circulatie la Galati. Un sofer beat a intrat intr-un grup de copii, ranind cinci micuti, dintre care trei sunt in stare grava

Autorul accidentului rutier este un sofer de 41 de ani, care este cercetat acum pentru conducere sub influenta alcoolului si vatamare corporala din culpa. Conducatorul auto avea o alcoolemie de 0,99 grame la mie, dar a dat vina pe o defectiune tehnica la masina pentru a justifica producerea evenimentului rutier.

Atac cu cutitul intr-un oras din Germania

O persoana a fost ranita prin injunghiere, miercuri, intr-un incident produs intr-un tramvai din orasul german Dusseldorf, afirma surse citate de presa germana. Incidentul a avut loc miercuri dimineata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )