Libnet.ro
UNICEF

21:00

Accident grav in Bucuresti. Un autobuz al STB a cazut in raul Dambovita. Pasagerii, evacuati cu barca

Playtech Playtech,
Accident grav in Bucuresti. Un autobuz al STB a cazut in raul Dambovita. Pasagerii, evacuati cu barca

Un autobuz al Societatii de Transport STB) a intrat direct in raul Dambovita, din Capitala. Soferul autobuzului a incercat sa evite o masina care circula neregulamentar. A evitat pericolul, dar a intrat in altul. Pasagerii si soferul din autobuz au fost evacuati cu o barca. Stire in curs de actualizare . continuă pe Playtech

Accident grav in Bucuresti. Un autobuz al STB a cazut in raul Dambovita. Soferul si o pasagera au iesit pe geamul autovehiculului

Accident grav in Bucuresti. Un autobuz al Societatii de Transport STB) a intrat direct in raul Dambovita, din Capitala. Soferul autobuzului a incercat sa evite o masina care circula neregulamentar. A evitat pericolul, dar a intrat in altul. Soferul si o pasagera s-au salvat iesind pe geam. UPDATE: Autobuzul care a plonjat in Dambovita a .

Un autobuz al Societatii de Transport Bucuresti a plonjat in raul Dambovita

Un autobuz al STB Bucuresti a ajuns in raul Dambovita sambata dimineata, in zona podului Eroilor, du.

Un autobuz STB a cazut in Dambovita

Un autobuz STB care circula pe linia 196 din Capitala a ajuns in raul Dambovita, sambata dimineata, dupa ce soferul a incercat sa evite un autoturism care a intrat in intersectie dupa ce a trecut pe culoarea rosie a semaforului. in urma accidentului o persoana a fost ranita usor.

Accident in Capitala: Un autobuz STB a cazut in Dambovita, nu exista victime- UPDATE

Un autobuz STB a cazut in Dambovita, in zona Eroilor din Capitala, dar nu exista victime, transmite Digi24. Soferul a reusit sa se salveze, iar o pasagera a iesit pe geamul din spate al autobuzului.

Accident teribil in Capitala! Un autobuz al STB a cazut in raul Dambovita (FOTO-VIDEO)

Un autobuz al STB a cazut in raul Dambovita! O macara de mare tonaj, inchiriata de Primarie pentru a-l scoate (FOTO-VIDEO)

STB, verificari dupa ce un autobuz a cazut in raul Dambovita

Un autobuz al Societatii de Transport Bucuresti - STB SA a cazut in apa Raului Dambovita, in zona Podului Eroilor din Capitala, sambata, 31 august , in jurul orei 8. 00, in urma unei coliziuni cu un.

Firea, reactie dupa ce un autobuz STB a ajuns in Dambovita

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, sambata, despre accidentul in care un autobuz STB a ajuns in Dambovita, ca a fost inchiriata o macara de mare tonaj pentru a scoate vehiculul din rau.

Accident grav pe DN1, in judetul Sibiu

Un accident grav s-a produs pe DN1, in judetul Sibiu, in care au fost implicate un microbuz, doua au.

Stirile ProTV: Momentul in care un sofer a lovit autobuzul cazut in Dambovita. VIDEO

Accident neobisnuit in Capitala. Un autobuz a cazut in Dambovita, la podul Eroilor, dupa ce a fost lovit de un autoturism care ar fi trecut pe rosu. inauntru era un singur pasager, o femeie, care a fost ranita usor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )