Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav in Capitala: Un barbat a fost ranit dupa ce a intrat cu masina intr-un refugiu de tramvai in Colentina

B1 B1,
Accident grav in Capitala: Un barbat a fost ranit dupa ce a intrat cu masina intr-un refugiu de tramvai in Colentina

Un barbat de 45 de ani a fost ranit grav, miercuri dupa-amiaza, dupa ce a intrat cu masina intr-un refugiu de tramvai de la intersectia strazii Teiul Doamnei cu Soseaua Colentina, potrivit purtatorului de. continuă pe B1

Australia. Un barbat a fost arestat dupa ce a intrat cu masina in Ambasada SUA

Un barbat a fost retinut in capitala Australiei, Canberra, dupa ce a incercat sa forteze intrarea in cladirea ambasadei Statelor Unite ale Americii. Potrivit autoritatilor, barbatul in varsta de 30 de ani, .

Accident GRAV in Alba. O persoana a murit.

Un accident grav de circulatie s-a produs miercuri dimineata in judetul Alba, informeaza Romania TV. In urma impactului, o persoana a murit, iar alta a fost grav ranita. Traficul pe DN 7 a fost intrerupt. In judetul Alba, traficul rutier este intrerupt pe DN7 Sebes - Sibot, la kilometrul 342, in zona localitatii Tartaria, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si o autoutilitara. In urma impactului, o persoana a decedat, iar alta a fost ranita grav. Oamenii .

Accident grav in Spania. Noua persoane au murit dupa rasturnarea unui autocar

Noua persoane au murit, iar alte 20 sunt ranite, dupa ce un autobuz de navetisti s-a rasturnat pe o autostrada din centrul Spaniei, in dreptul localitatii Avila, transmite AFP. La spitalul local s-a anuntat ca.

Ambasadorul lui Ben Laden in Europa a fost expulzat dupa mai multi ani de proceduri

Avionul care il transporta pe islamistul radical Abu Qatada, expulzat de Londra dupa mai multi ani de proceduri, a aterizat duminica dimineata la Amman, a anuntat un oficial iordanian, citat de AFP, conform.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )