Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav in Spania. Noua persoane au murit dupa rasturnarea unui autocar

Antena3 Antena3,
Accident grav in Spania. Noua persoane au murit dupa rasturnarea unui autocar

Noua persoane au murit, iar alte 20 sunt ranite, dupa ce un autobuz de navetisti s-a rasturnat pe o autostrada din centrul Spaniei, in dreptul localitatii Avila, transmite AFP. La spitalul local s-a anuntat ca. continuă pe Antena3

India: Cel putin sase persoane au murit dupa prabusirea unui hotel

Cel putin sase persoane au murit si alte 12 au fost ranite dupa ce, luni dimineata, un hotel s-a prabusit in orasul indian Secunderabad. Politia a anuntat ca nu se stie exact numarul persoanelor blocate.

VIDEO: Cel putin 80 de persoane disparute dupa deraierea si explozia unui tren de marfa in Quebec

Cel putin 80 de persoane au fost date disparute intr-un orasel din Quebec dupa deraierea si explozia unui tren de marfa, care a distrus o parte din centrul localitatii, a declarat sambata un pompier pentru.

80 de persoane disparute dupa explozia unui tren cu petrol.

Cel putin 80 de persoane sunt date disparute in micul oras Lac-Megantic din provincia canadiana Quebec, dupa explozia unui convoi de vagoane cisterna care a distrus o parte din centrul localitatii, a afirmat sambata un pompier care se intorcea de la locul dezastrului, potrivit AFP. Erau cel putin 50 de persoane la bar. Nu a mai ramas nimic, a declarat acest pompier sub protectia anonimatului. Un val de petrol in flacari a aruncat in aer cladirea, a adaugat el.

Corneliu Vadim Tudor nu recunoaste noua conducere PRM, dupa ce a fost suspendat de la sefia partidului

Corneliu Vadim Tudor nu recunoaste noua conducere a partidului, dupa ce a fost suspendat din functia de presedinte al PRM. Mai mult, liderul anunta ca saptamana viitoare ii va actiona in judecata pe toti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )