Libnet.ro
UNICEF

23:30

Accident grav in Capitala! O masina s-a rasturnat

Antena3 Antena3,
Accident grav in Capitala! O masina s-a rasturnat

O masina s-a rasturnat, iar alta a fost aruncata in afara carosabilului, in urma unui accident petrecut marti dimineata pe Soseaua Petricani din Bucuresti, potrivit adevarul. ro. Soferul masinii. continuă pe Antena3

Accident grav in Targoviste. O masina a fost proiectata direct intr-un copac

Doua persoane au ajuns la Spitalul din Targoviste dupa ce soferul unui Logan s-a angajat in schimbarea directiei de deplasare fara sa se asigure, fiind proiectat direct intr-un copac de pe marginea drumului.

Accident grav in Muntii Rodnei. O masina a cazut de la 80m inaltime, iar unul dintre pasageri, un baiat de 14 ani, a fost aruncat in afara autovehiculului, in timpul caderii

O masina s-a rasturnat, duminica, intr-o zona greu accesibila din Muntii Rodnei, iar soferul si insotitorul sau au fost grav raniti, informeaza Mediafax.

Accident grav pe o sosea din Italia. Doi romani si-au pierdut viata si alti trei au fost raniti

Tragedie pentru doi romani din Italia. Acestia si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier, in care alti trei romani au fost raniti. Masina in care se aflau a intrat pe contra.

Accident grav in Dolj. Doi tineri au murit

Doi frati - o fata de 23 de ani si un baiat de 24 de ani - au decedat, iar o a treia persoana a fost ranita in urma unui grav accident rutier care a avut loc duminica seara pe DN 65, in zona.

Accident grav pe DN 65. Doi tineri si-au pierdut viata si o persoana a fost ranita

Accident rutier grav pe DN 65. Doi frati- o tanara de 23 de ani si un tanar de 24 de ani, si-au pierdut viata, iar o a atreia persoana a fost ranita. Accidentul a avut loc duminica seara de DN 65,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )