Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav pe DN 65. Doi tineri si-au pierdut viata si o persoana a fost ranita

B1 B1,
Accident grav pe DN 65. Doi tineri si-au pierdut viata si o persoana a fost ranita

Accident rutier grav pe DN 65. Doi frati- o tanara de 23 de ani si un tanar de 24 de ani, si-au pierdut viata, iar o a atreia persoana a fost ranita. Accidentul a avut loc duminica seara de DN 65,. continuă pe B1

Accident grav in Dolj. Doi tineri au murit

Doi frati - o fata de 23 de ani si un baiat de 24 de ani - au decedat, iar o a treia persoana a fost ranita in urma unui grav accident rutier care a avut loc duminica seara pe DN 65, in zona.

Accident cumplit pe DN 6. Trei persoane si-au pierdut viata. Un viceprimar din Caransebes, implicat in accident (VIDEO)

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui grav accident de circulatie. Accidentul a avut loc miercuri seara pe DN6, intre Baile Herculane si Orsova. Viceprimarul din Caransebes, Marius Isac, a.

Dolj: Doi tineri au murit si o a treia persoana a fost ranita intr-un accident de circulatie produs pe DN 65

Doi tineri din judetul Olt si-au pierdut viata, duminica seara, iar o alta persoana a fost ranita, in urma unui accident de circulatie produs in localitatea doljeana Robanesti, pe DN 65, anunta news. ro.

Accident rutier grav. Doi frati si-au pierdut viata la Robanseti

O fata de 24 de ani si un baiat de 23 de ani, frati, si-au pierdut viata, in urma unui grav accident de circulatie. Tragicul eveniment a avut loc pe DN65 in apropiere de localitatea doljeana Robanesti.

Atacul terorist din Egipt, in urma caruia 29 de crestini si-au pierdut viata vineri, a fost revendicat de Statul Islamic

Gruparea jihadista Statul Islamic a revendicat atacul comis vineri asupra unui grup de crestini din Egipt. in urma atacului, 29 de persoane si-au pierdut viata, iar printre acestia faceau parte multi.

Un tanar de 22 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de un copac in timp ce lucra (FOTO)

Un tanar de 22 de ani si-a pierdut viata miercuri, dupa ce a fost lovit de un copac in Parcul Central din Targu Jiu. El si mai multi colegi lucrau la toaletarea copacilor, iar tanarul a.

Accident grav in Muntii Rodnei. O masina a cazut de la 80m inaltime, iar unul dintre pasageri, un baiat de 14 ani, a fost aruncat in afara autovehiculului, in timpul caderii

O masina s-a rasturnat, duminica, intr-o zona greu accesibila din Muntii Rodnei, iar soferul si insotitorul sau au fost grav raniti, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )