Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident GRAV in China. 12 persoane au murit

România Liberă România Liberă,
Accident GRAV in China. 12 persoane au murit

Douasprezece persoane au murit, dupa ce o fabrica de incaltaminte dinn estul Chinei s-a prabusit. continuă pe România Liberă

Accident grav la intrarea in Bucuresti: O masina a intrat intr-un zid al pasajului Baneasa

Un accident grav s-a petrecut duminica dimineata la intrarea in Capitala, la intrarea in pasajul Baneasa, informeaza B1 TV. Doua masini s-au tamponat, iar soferita unei masini a intrat in capul pasajului din.

Tragedie la scaldat: Doi copii au murit inecati, dupa ce au fost trasi de curentii puternici ai raului Suceava

Doi copii de 12 si 14 ani din localitatea suceveana Salcea au murit inecati, dupa ce au fost trasi de curentii puternici ai raului Suceava. Copiii erau la scaldat impreuna cu inca un baiat care a reusit.

TRAGEDIE in China: 12 morti in prabusirea unei fabrici de incaltaminte

Douasprezece persoane au murit ca urmare a prabusirii unei fabrici de incaltaminte in estul Chinei, transmite duminica AFP. Peste 50 de muncitori se aflau in interiorul fabricii din Wenling, in .

Accident grav pe Centura Capitalei. Sase persoane au fost ranite

Un grav accident de circulatie s-a petrecut, duminica dimineata, pe Centura Capitalei. Doua autoturisme s-au ciocnit, cei doi soferi fiind transportati la spital cu un elicopter SMURD.

Au murit imbratisati, dupa 75 de ani de mariaj!

Doi batrani din San Diego, California, au uimit o lume intreaga prin felul in care au ales sa se desparta si sa treaca in nefiinta. Jeanette si Alexander Tockzo au murit imbratisati, la cateva ore.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )