Libnet.ro
UNICEF

06:15

Accident grav in Portugalia: 29 de morti in Madeira, dupa ce un autobuz s-a rasturnat intr-o rapa, peste o casa

Adevărul Adevărul,
Accident grav in Portugalia: 29 de morti in Madeira, dupa ce un autobuz s-a rasturnat intr-o rapa, peste o casa

Cel putin 29 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un autocar cu turisti germani s-a rasturnat, accidentul producandu-se in Madeira, in apropierea orasului Canico, anunta BBC. Alte 22 de persoane au fost ranite, potrivit agentiei de presa Lusa. continuă pe Adevărul

VIDEO Accident grav in Portugalia: 29 de morti in Madeira, dupa ce un autobuz s-a rasturnat intr-o rapa, peste o casa

Cel putin 29 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un autocar cu turisti germani s-a rasturnat, accidentul producandu-se in Madeira, in apropierea orasului Canico, anunta BBC. Alte 22 de persoane au fost ranite, potrivit agentiei de presa Lusa.

Accident grav langa Aeroportul Mihail Kogalniceanu. Un BMW s-a ciocnit de un autobuz pe soseaua Constanta-Harsova

Un accident cu mai multe victime s-a petrecut in dupa-amiaza de duminica, 14 aprilie, in zona Aeroportului Mihail Kogalniceanu.

VIDEO Accident grav pe soseaua de centura a orasului Alba Iulia. Un sofer incarcerat dupa ce nu a acordat prioritate unui camion

O persoana a fost ranita grav in urma unui accident rutier petrecut miercuri, in jurul orei 15:30, pe soseaua de centura a municpiului Alba Iulia.

Accident grav provocat de remorca unui TIR care s-a desprins in mers

Un barbat in varsta de 60 de ani, din Prahova, a ramas incarcerat si a fost ranit grav, dupa ce masina pe care o conducea a fost izbita de remorca unui TIR, care s-a desprins intr-o curba de restul vehiculului. Accidentul a avut loc, sambata, pe DN 72, in comuna damboviteana Dragodana.

Accident grav de munca in Simeria: un muncitor a fost strivit de o placa de marmura prabusita dintr-un camion

Un muncitor a fost transportat in stare grava la spital, dupa ce o placa de marmura cazuta dintr-un camion, s-a prabusit peste el. Ulterior, barbatul a decedat.

Accident grav pe DN3B, in localitatea Borcea, soldat cu un mort si cinci raniti

Accident rutier grav pe DN 3B in localitatea Borcea, sambata noaptea, cu doua autovehicule si opt persoane implicate, dintre care una decedata in urma unui stop cardio-respirator.

Accident grav pe DN 24 D. Un sofer a pierdut controlul volanului si s-a lovit violent cu masina de un copac

In urma evenimentului rutier, conducatorul auto a suferit rani usoare, in timp ce un pasager din masina, care este chiar tatal sau, a fost ranit grav.

Aventurile unui adolescent, in miez de noapte. Beat si fara permis a provocat un accident grav

Masina la volanul careia se afla adolescentul a ajuns intr-un cap de pod, soferul fiind ranit grav, iar pasagerul, suferind rani usoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )