Libnet.ro
UNICEF

22:31

Corneliu Vadim Tudor nu recunoaste noua conducere PRM, dupa ce a fost suspendat de la sefia partidului

B1 B1,
Corneliu Vadim Tudor nu recunoaste noua conducere PRM, dupa ce a fost suspendat de la sefia partidului

Corneliu Vadim Tudor nu recunoaste noua conducere a partidului, dupa ce a fost suspendat din functia de presedinte al PRM. Mai mult, liderul anunta ca saptamana viitoare ii va actiona in judecata pe toti. continuă pe B1

Corneliu Vadim Tudor nu recunoaste noua conducere PRM.

Corneliu Vadim Tudor nu recunoaste noua conducere a partidului, dupa ce a fost suspendat din functia de presedinte al PRM, informeaza B1TV. Mai mult, liderul anunta ca, saptamana viitoare, ii va actiona in judecata pe toti cei care au participat la sedinta de la mijlocul lunii iunie, deoarece acestia nu au respectat statutul partidului si s-au folosit de falsuri pentru a-l indeparta de la conducere. Reprezentanti din 24 de organizatii judetene ale PRM au decis, in luna iunie, revocarea .

Corneliu Vadim Tudor, despre decesul lui Radu Vasile: Arata ca un om de 90 de ani, avea parul alb

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a vorbit miercuri despre moartea fostului premier Radu Vasile, afirmand ca au fost vecini timp de 23 de ani, iar el a fost un om extrem de serios si cu mult bun simt. intr-o.

Duelul in PRM continua. C.V. Tudor: Niste zurbagii batrani vor sa tarasca PRM in troaca porcilor

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor continua lupta in PRM, chiar daca, oficial, a fost indeparata din fruntea partidului de o mana de vechi membri. Sambata, Vadim a convocat la sediul PRM cativa apropiati, intr-un asa-zis Birou Permanent, pentru a discuta despre viitorul formatiunii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )