Libnet.ro
UNICEF

15:45

Accident grav in ziua Craciunului. O persoana a fost grav ranita in urma incidentului

Antena3 Antena3,
Accident grav in ziua Craciunului. O persoana a fost grav ranita in urma incidentului

Circulatia rutiera a fost oprita luni timp de o ora pe DN2E85, in judetul Vrancea, dupa ciocnirea unui autotren cu un autoturism, o persoana fiind grav ranita. Accidentul a avut loc intre Adjud. continuă pe Antena3

Carambol in ziua de Craciun. Accident grav pe Centura Capitalei. Primele imagini de la fata locului

O persoana a fost grav ranita in urma unui accident produs, luni,pe centura Bucuresti, intre A2 si Cernica. Trei masini au fost implicate in accident, iar la fata locului intervin cinci.

Carambol pe centura Capitalei: O persoana a fost ranita grav (VIDEO)

A fost blocaj pe Centura Capitalei din cauza unui grav accident de circulatie care a avut loc luni. Trei autoturisme au fost implicate in carambol, iar o persoana a fost ranita grav. Victima a fost.

Accident grav pe Valea Oltului, o persoana a murit. Traficul este blocat

Traficul rutier pe Valea Oltului este blocat, vineri dupa-amiaza, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si o duba. In urma impactului, autoturismul a luat foc, iar soferul a murit pe loc, transmite news. ro.

Accident grav: Sase persoane ranite intr-un accident pe DN 17, in judetul Suceava. Traficul a fost reluat

Sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut duminica pe DN 17, in zona localitatii Pojorata din judetul Suceava, traficul rutier in zona desfasurandu-se pe un.

Incendiu puternic la o pensiune din Moeciu de Sus, nicio persoana nu a fost ranita

Un incendiu a izbucnit in noaptea de joi spre vineri la o pensiune din localitatea Moeciu de Sus. La fata locului au fost trimis 5 autospeciale de pompieri, a spus Ciprian Sfreja de la ISU Brasov. La fata locului s-a intervenit si cu parcul auto al pompierilor voluntari, a spus Sfreja.

Accident grav in judetul Hunedoara: A fost declansat planul rosu de interventie(VIDEO)

Un accident grav s-a produs in judetul Hunedoara, unde un TIR a lovit un microbuz. Mai multe persoane au fost ranite grav, informeaza B1 TV. Totul s-a intamplat sambatp dimineata,.

Accident grav in Timis: O persoana a murit, iar alte patru, intre care trei copii, au fost ranite

Un grav accident rutier a avut loc vineri pe Drumul National 68A, in localitatea Cosava, aflata la limita judetelor Timis si Hunedoara, fiind implicate doua autoturisme si un autotren. in urma.

Accident grav: Sase persoane ranite intr-un accident pe DN 17, in judetul Suceava

Sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut duminica pe DN 17, in zona localitatii Pojorata din judetul Suceava, traficul rutier in zona desfasurandu-se pe un.

Accident grav pe DN 6 in judetul Dolj: 2 morti si patru raniti

Doua persoane au murit in aceasta seara, iar alte patru au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie. Tragicul eveniment a avut loc pe DN6.

Accident grav: Sase persoane ranite intr-un accident pe DN 17, in judetul Suceava. Primele imagini

Update: Traficul a fost reluat pe DN 17, in zona localitatii Pojorata din judetul Suceava, dupa ce anterior a fost restrictionata pe un fir, din cauza accidentului rutier in care a fost implicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )