Libnet.ro
UNICEF

08:45

Accident grav pe DN 6 in judetul Dolj: 2 morti si patru raniti

Adevărul Adevărul,
Accident grav pe DN 6 in judetul Dolj: 2 morti si patru raniti

Doua persoane au murit in aceasta seara, iar alte patru au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie. Tragicul eveniment a avut loc pe DN6. continuă pe Adevărul

Accident grav pe E60: 12 raniti, dintre care trei sunt copii. O persoana este in stop cardio respirator

Accident grav pe drumul European 60, in localitatea bihoreana Lugasul de Jos. 12 persoane sunt ranite, iar o persoana este in stop cardio respirator. Printre raniti sunt si trei minori.

Accident grav pe E60: 12 raniti, dintre care trei sunt copii. O persoana a murit

Accident grav pe drumul European 60, in localitatea bihoreana Lugasul de Jos. 12 persoane sunt ranite, iar o persoana este in stop cardio respirator. Printre raniti sunt si trei minori.

Grav accident rutier in Dolj. Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite

Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite intr-un accident rutier petrecut vineri seara in judetul Dolj, dupa ce doua masini s-au ciocnit. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaj.

Accident grav in Timis: O persoana a murit, iar alte patru, intre care trei copii, au fost ranite

Un grav accident rutier a avut loc vineri pe Drumul National 68A, in localitatea Cosava, aflata la limita judetelor Timis si Hunedoara, fiind implicate doua autoturisme si un autotren. in urma.

Accident grav in apropiere de Iasi: Sase persoane au fost ranite

Doua masini s-au ciocnit miercuri seara pe DE 583, in apropiere de Iasi, sase persoane fiind ranite in urma accidentului, informeaza Agerpres. in urma coliziunii dintre cele doua autoturisme, a.

Accident grav la intrarea in Iasi. Sase persoane au fost ranite

Sase persoane au fost ranite, miercuri seara, la intrarea in Iasi, dupa ce doua masini s-au ciocnit. Un echipaj de Terapie Intensiva Mobila a preluat o victima, un barbat de 60 de ani,.

Accident grav in Iasi: mai multe victime dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului

Grav accident aseara in apropiere de Iasi. Un sofer care se intorcea acasa de sarbatori tocmai din Italia a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a izbit o masina care.

Monica Tatoiu, accident grav la schi! Imagini cu ea pe patul de spital: Rugati-va pentru mine

Monica Tatoiu a avut un grav accident la schi, in Italia. Aceasta a ajuns de urgenta pe mana medicilor din cauza unei cazaturi serioase. Vedeta a intrat astazi in operatie si a lasat un mesaj.

Accident grav pe Valea Oltului, o persoana a murit. Traficul este blocat

Traficul rutier pe Valea Oltului este blocat, vineri dupa-amiaza, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si o duba. In urma impactului, autoturismul a luat foc, iar soferul a murit pe loc, transmite news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )