Libnet.ro
UNICEF

19:15

Accident infiorator in China. Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata, iar una este grav ranita

Antena3 Antena3,
Accident infiorator in China. Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata, iar una este grav ranita

Un accident ingrozitor a avut loc joi dimineata in Provincia Yunnan din China. Potrivit realitatea. net, prima coliziune s-a produs intre un autotren cu petrol si un autoturism. Impactul a aruncat. continuă pe Antena3

Cel putin sapte persoane au murit si cateva zeci sunt date disparute, dupa ce un vas s-a scufundat in Brazilia

Cel putin sapte persoane au murit, dupa ce un vas care transporta 70 de pasageri s-a scufundat in Brazilia, au anuntat autoritatile locale, citate de RTP, scrie News. ro.

Cel putin noua persoane au fost ranite la Berlin, dupa explozia unei bombe fumigene

Politia din Berlin a anuntat, luni, ca noua persoane au fost ranite usor dupa ce o bomba fumigena a explodat in cadrul unui eveniment organizat de catre comunitatea kurda din Germania, relateaza.

Accident de tren in Philadelphia: Cel putin 33 de persoane au fost ranite

Cel putin 33 de persoane au fost ranite in noaptea de luni spre marti dupa un accident de tren produs in Philadelphia, in statul american Pennsylvania, informeaza RT. Un tren de mare viteza a.

TRAGEDIE la Berlin: Cel putin 9 persoane ranite dupa EXPLOZIA unei BOMBE fumigene

Noua persoane au fost ranite luni dupa ce o bomba fumigena a explodat in cadrul unui eveniment organizat la Berlin de comunitatea kurda din Germania, potrivit Associated Press, citat de ZF. Victimele.

Accident feroviar in India. Cel putin 42 de victime, dupa ce un tren a lovit un camion

Cel putin 42 de persoane au fost ranite miercuri in urma deraierii unui tren in nordul Indiei, la numai cateva zile dupa un accident similar care a avut loc in aceeasi regiune si s-a soldat.

Cel putin sapte persoane au murit si cateva zeci sunt date disparute, dupa ce un vas s-a scufundat in Brazilia

Cel putin sapte persoane au murit, dupa ce un vas care transporta 70 de pasageri s-a scufundat in Brazilia, au anuntat autoritatile locale, citate de RTP.

Cel putin 81 de raniti intr-un nou accident feroviar

Cel putin 81 de persoane au fost ranite miercuri in urma deraierii unui tren in nordul Indiei, la numai cateva zile dupa un accident similar produs in aceeasi regiune si soldat cu peste 20 de.

Incident in apropiere de Singapore. Distrugatorul american USS John S. McCain a intrat in coliziune cu un petrolier. Cel putin zece marinari sunt dati disparuti

Un distrugator american a intrat in coliziune cu un petrolier la est de Singapore, a anuntat luni marina americana, incidentul soldandu-se cu disparitia a cel putin zece marinari americani .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )