Libnet.ro
UNICEF

16:01

TRAGEDIE la Berlin: Cel putin 9 persoane ranite dupa EXPLOZIA unei BOMBE fumigene

B1 B1,
TRAGEDIE la Berlin: Cel putin 9 persoane ranite dupa EXPLOZIA unei BOMBE fumigene

Noua persoane au fost ranite luni dupa ce o bomba fumigena a explodat in cadrul unui eveniment organizat la Berlin de comunitatea kurda din Germania, potrivit Associated Press, citat de ZF. Victimele. continuă pe B1

Cel putin 700 de persoane au murit in inundatii provocate de musonul anual in sudul Asiei

Cel putin 700 de persoane au murit in inundatii provocate de musonul anual in India, Nepal si Bangladesh, iar peste un milion au fost nevoiti sa isi paraseasca locuintele, au anuntat duminica autoritatile citate de AFP.

Cel putin trei oameni au murit, iar mai multi au fost dati disparuti, dupa ciocnirea a doua vase

Cel putin trei oameni au murit dupa ce doua vase s-au ciocnit, sambata, in largul coastei de sud-est a Chinei, in apropiere de insula Pingtan din provincia Fujian, relateaza site-ul agentiei.

Incident in apropiere de Singapore. Distrugatorul american USS John S. McCain a intrat in coliziune cu un petrolier. Cel putin zece marinari sunt dati disparuti

Un distrugator american a intrat in coliziune cu un petrolier la est de Singapore, a anuntat luni marina americana, incidentul soldandu-se cu disparitia a cel putin zece marinari americani .

Cel putin 23 de morti si 150 de raniti in urma deraierii unui tren in India

Cel putin 23 de oameni de oameni au murit si alti 150 au fost raniti cand un tren a deraiat in statul indian Uttar Pradesh, au anuntat autoritatile citate de Press Trust of India.

Cel putin noua persoane au fost ranite la Berlin, dupa explozia unei bombe fumigene

Politia din Berlin a anuntat, luni, ca noua persoane au fost ranite usor dupa ce o bomba fumigena a explodat in cadrul unui eveniment organizat de catre comunitatea kurda din Germania, relateaza.

Moment de reculegere la meciul CSM Bucuresti - Barcelona pentru victimele atentatului din orasul spaniol, soldat cu cel putin 13 morti si peste 100 de raniti

Sportivii echipelor de handbal masculin Barcelona si CSM Bucuresti au pastrat, joi, un moment de reculegere pentru victimele atentatului terorist din orasul spaniol, in urma caruia au murit 13 persoane, iar alte 100 au fost ranite.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )