Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident mortal pe DN 1F. Barbat spulberat de masina condusa de un tanar de 19 ani

Adevărul Adevărul,
Accident mortal pe DN 1F. Barbat spulberat de masina condusa de un tanar de 19 ani

Barbatul se deplasa pe partea carosabila, cand a fost lovit din plin de un autoturism la volanul caruia se afla un tanar de doar 19 ani. continuă pe Adevărul

Accident mortal pe DN1. Un TIR s-a izbit de un microbuz care se indrepta spre Franta

Accident mortal pe Drumul National 1. O persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite. Trei dintre acestea se afla in stare foarte grava.

Accident mortal, urmat de incendiu, pe drumul ce leaga Clujul de Zalau. Un om a murit si un altul e ranit dupa ce o masina s-a izbit de o cisterna

Un om a murit si altul este ranit dupa ce o autospeciala incarcata cu ciment si o masina s-au ciocnit, vineri dupa-amiaza, in afara localitatii clujene Mera. Autospeciala a luat foc.

Accident mortal la Braila. O autoutilitara a luat foc dupa ce s-a izbit de un TIR

O autoutilitara a ars in totalitate miercuri, pe DE 584, in judetul Braila, dupa ce a intrat, din spate, intr-un TIR, impact in urma caruia soferul a fost grav ranit, decedand.

A fost gasita si ultima victima a tragicului accident in care o masina a cazut in Dunare

Trupul celei de-a patra persoane care se afla in masina cazuta in Dunare, la inceputul lunii octombrie, in judetul Caras-Severin, a fost gasit de autoritatile sarbesti la 44 de kilometri de locul accidentului .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )