Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident mortal in Gorj. Doua persoane si-au pierdut viata in urma coliziunii unei macarale cu un autotren

Antena3 Antena3,
Accident mortal in Gorj. Doua persoane si-au pierdut viata in urma coliziunii unei macarale cu un autotren

Doi soferi au decedat in urma unui accident rutier care a avut loc vineri, pe DN 67, la intrarea in localitatea Bumbesti Pitic, dupa ce o macara si un autotren s-au lovit frontal, a informat purtatorul. continuă pe Antena3

Accident teribil in Bacau! Doua persoane, care s-au urcat intr-un taxi, au avut un sfarsit tragic

Accident ingrozitor in Bacau! Doua persoane, un barbat si o femeie, si-au pierdut viata dupa ce s-au urcat intr-un taxi. Acestia au facut accident din cauza unei tinere in varsta.

Accident grav pe DN15. O persoana si-a pierdut viata si alte trei a fost ranite

Accident ingrozitor pe DN15. O persoana si-a pierdut viata si alte trei au fost ranite vineri. Doua autoturisme s-au ciocnit intre Reghin si Targu Mures, in zona localitatii muresene pe.

Accident mortal in camp: doi oameni au murit, iar soferul care a provocat accidentul a ramas paralizat

Elicopterul SMURD Iasi a transferat la spitalele din Iasi doi tineri raniti grav intr-un accident rutier petrecut in judetul Bacau. in urma impactului, alte doua victime si-au pierdut viata.

Accident mortal in panta: doi oameni au murit, iar soferul care a provocat accidentul a ramas paralizat

Elicopterul SMURD Iasi a transferat la spitalele din Iasi doi tineri raniti grav intr-un accident rutier petrecut in judetul Bacau. in urma impactului, alte doua victime si-au pierdut viata.

Accident grav in Bacau. in urma impactului doua persoane au decedat, iar alte doua sunt grav ranite

Un accident mortal s-a petrecut in judetul Bacau, dupa ce o masina s-a rasturnat pe marginea unei rape. in urma impactului doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite.

VIDEO Eroul de la Mangalia, condus pe ultimul drum. Tanarul mai salvase de la inec alte doua persoane cu o zi inainte de a muri

Adrian Ciureanu, tanarul de 30 de ani care si-a pierdut viata marti, 8 august, la Mangalia, dupa ce a salvat o femeie si pe fiica ei de la inec, nu stia nici macar sa inoate. O spun rudele care l-au condus vineri pe ultimul drum, in Musatesti, Arges.

Impact frontal intre un autocar si un microbuz, in Arad. Doua persoane decedate si 10 raniti

Doua persoane au decedat si doua sunt incarcerate in urma unui accident rutier produs intre localitatile Curtici si Santana, judetul Arad, in care a fost implicat un autocar si un.

Eroul care si-a pierdut viata salvand o femeie si un copil de la inec a fost condus pe ultimul drum

Eroul care si-a pierdut viata salvand o femeie si un copil de la inec a fost condus pe ultimul drum. Toti cei apropiati au doar cuvinte de lauda la adresa tanarului care si-a lasat in .

Doua persoane, arestate in Olanda in ancheta privind ouale contaminate

Aproximativ 700. 000 de oua din ferme olandeze, ce ar putea fi contaminate cu Fipronil, au fost distribuite in Marea Britanie, a anuntat Agentia britanica pentru Standarde Alimentare FSA), citata de BBC News. intre timp, in Olanda au fost arestate doua persoane in cadrul anchetei, relateaza AFP.

Ancheta in Olanda privind ouale contaminate. Doua persoane au fost arestate

Aproximativ 700. 000 de oua din ferme olandeze, ce ar putea fi contaminate cu Fipronil, au fost distribuite in Marea Britanie. intre timp, in Olanda au fost arestate doua persoane in cadrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )