Libnet.ro
UNICEF

20:45

Accident rutier grav pe DN 17. Doi tineri de 21 de ani si-au pierdut viata

B1 B1,
Accident rutier grav pe DN 17. Doi tineri de 21 de ani si-au pierdut viata

Doi tineri au decedat sambata seara in urma unui accident rutier care a avut loc in localitatea Tureac din judetul Bistrita Nasaud, pe DN 17, potrivit purtatorului de cuvant al. continuă pe B1

Accident cumplit pe DN 17. Doi tineri si-au pierdut viata

Doi tineri si-au pierdut viata, sambata seara, intr-un accident rutier produs in localitatea Tureac din judetul Bistrita-Nasaud, pe DN 17, a informat purtatorul de cuvant al.

Doi tineri au murit intr-un accident produs in judetul Bistrita. Cauza pare sa fie viteza excesiva

Doi tineri si-au pierdut viata, sambata seara, intr-un accident rutier produs in localitatea Tureac din judetul Bistrita-Nasaud, pe DN 17, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean, Crina Sirb.

ALERTA: ANTONIA SI BROMANIA, ACCIDENT RUTIER PE AUTOSTRADA, iN URMA CU PUTIN TIMP !!! iN CE STARE SUNT CEI DOI ACUM !!! (FOTO)

Antonia, Bromania si mai multi prieteni de-ai lor au fost victimele unui accident rutier care a avut loc joi, in timp ce se indreptau spre mare. Imaginile cu masina avariata au fost facute publice de.

Antonia a fost implicata intr-un accident rutier. Cantareata se indrepta spre mare

Cantareata Antonia a fost implicata intr-un usor accident rutier, joi, cand se indrepta impreuna cu mai multi prieteni spre mare, scrie Cancan. Din fericire, toata lumea este.

Un bolid de 50.000 de euro, DISTRUS dupa un impact cu o Dacia Logan, intr-un accident rutier (FOTO)

Un Lotus Elise de 50. 000 de euro a fost distrus de un Logan, intr-un accident rutier petrecut in localitatea Holt Heath, in apropiere de Worcester, Marea Britanie. Paul Styles, soferul Daciei, a.

Accident cu doi morti pe DN17. Doi tineri beti si fara permis au furat masina unui prieten si s-au oprit cu rotile in sus in curtea unei case de rugaciuni

Un grav accident de circulatie a avut loc duminica seara, in jurul orei 19:30, in localitatea Tureac, pe DN17. Un autorurism, condus de un tanar baut si fara permis, a lovit un stalp de curent, a distrus gardul unei case de rugaciuni si s-a oprit cu rotile in sus in curtea lacasului de cult.

Patru romani au fost raniti intr-un accident rutier produs in sudul Italiei

Patru romani au fost raniti, doi aflandu-se in stare grava. in urma unui accident rutier produs in sudul Italiei, scrie Mediafax. Accidentul a avut loc in cursul noptii de miercuri spre joi pe Drumul national 16, intre localitatile San Severo si Foggia, in regiunea italiana Puglia.

Antonia si Bromania, implicati intr-un accident rutier in drum spre mare (FOTO)

Antonia, Bromania si mai multi prieteni de-ai lor au fost victimele unui accident rutier care a avut loc joi, in timp ce se indreptau spre mare. Imaginile cu masina avariata au fost facute publice de.

VIDEO Doi tineri au fost surprinsi de camere de supraveghere ale unui magazin in timp ce furau

Doi tineri au fost surprinsi de camerele de supraveghere ale unui magazin aflat intr-un centru comercial din Cluj. Cei doi, un barbat si o femeie, au reusit sa puna mai multe articole vestimentare intr-o geanta. inainte sa paraseasca magazinul, tinerii au fost observati.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )