Libnet.ro
UNICEF

12:00

ALERTA: ANTONIA SI BROMANIA, ACCIDENT RUTIER PE AUTOSTRADA, iN URMA CU PUTIN TIMP !!! iN CE STARE SUNT CEI DOI ACUM !!! (FOTO)

B1 B1,
ALERTA: ANTONIA SI BROMANIA, ACCIDENT RUTIER PE AUTOSTRADA, iN URMA CU PUTIN TIMP !!! iN CE STARE SUNT CEI DOI ACUM !!! (FOTO)

Antonia, Bromania si mai multi prieteni de-ai lor au fost victimele unui accident rutier care a avut loc joi, in timp ce se indreptau spre mare. Imaginile cu masina avariata au fost facute publice de. continuă pe B1

Antonia si Bromania, implicati intr-un accident rutier in drum spre mare (FOTO)

Antonia, Bromania si mai multi prieteni de-ai lor au fost victimele unui accident rutier care a avut loc joi, in timp ce se indreptau spre mare. Imaginile cu masina avariata au fost facute publice de.

Antonia a fost implicata intr-un accident rutier. Cantareata se indrepta spre mare

Cantareata Antonia a fost implicata intr-un usor accident rutier, joi, cand se indrepta impreuna cu mai multi prieteni spre mare, scrie Cancan. Din fericire, toata lumea este.

Accident rutier grav pe DN 17. Doi tineri de 21 de ani si-au pierdut viata

Doi tineri au decedat sambata seara in urma unui accident rutier care a avut loc in localitatea Tureac din judetul Bistrita Nasaud, pe DN 17, potrivit purtatorului de cuvant al.

Patru romani au fost raniti intr-un accident rutier produs in sudul Italiei

Patru romani au fost raniti, doi aflandu-se in stare grava. in urma unui accident rutier produs in sudul Italiei, scrie Mediafax. Accidentul a avut loc in cursul noptii de miercuri spre joi pe Drumul national 16, intre localitatile San Severo si Foggia, in regiunea italiana Puglia.

Un bolid de 50.000 de euro, DISTRUS dupa un impact cu o Dacia Logan, intr-un accident rutier (FOTO)

Un Lotus Elise de 50. 000 de euro a fost distrus de un Logan, intr-un accident rutier petrecut in localitatea Holt Heath, in apropiere de Worcester, Marea Britanie. Paul Styles, soferul Daciei, a.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )