Libnet.ro
UNICEF

12:00

Accident rutier grav in Harghita: Sapte persoane, intre care cinci copii, au ajuns la spital

Hotnews Hotnews,
 Accident rutier grav in Harghita: Sapte persoane, intre care cinci copii, au ajuns la spital

Sapte persoane, intre care cinci copii, au ajuns la spital sambata, in urma unui accident petrecut in judetul Harghita, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit, doi dintre raniti urmand sa fie transportati la Targu Mures, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

O masina a Ambasadei Indiei a provocat un accident rutier in intersectia unde in 2004 Teo Peter si-a pierdut viata

O masina a Ambasadei Indiei a fost implicata vineri dupa-amiaza, in Bucuresti, intr-un grav accident de circulatie, la intersectia strazilor Polona cu Mihai Eminescu. Un pieton, in varsta de 62 de ani, care circula regulamentar, a fost ranit grav. Aceeasi intersectie unde pe 4 decembrie 2004, Teo Peter, fostul basist al trupei Compact, a fost ucis intr-un accident rutier de o masina a Ambasadei SUA.

Accident rutier in Peninsula Sinai: Patru cetateni mexicani au decedat, iar alte 17 persoane au fost ranite

Un accident rutier in care a fost implicat un autobuz ce transporta mai multi turisti a avut loc, sambata, in Peninsula Sinai din Egipt, informeaza Reuters. in ruma accidentului, patru cetateni mexicani.

Accident rutier la Cluj. Au fost implicate un microbuz si un autocamion

Un echipaj SMURD a intervenit la un accident in care au fost implicate un autocamion si un microbuz, care a avut loc in jurul orei 17. 00, intre localitatile Vistea si Garbau.

O masina a Ambasadei Indiei a provocat un accident rutier in intersectia unde si-a pierdut viata Teo Peter

Accident cumplit de circulatie, chiar in intersectia unde a murit fostul basist al trupeii Compact, Teo Peter! Un barbat de 62 de ani a ajuns de urgenta la spital, cu picioarele zdrobite, dupa ce a fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )