Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident rutier produs de un minor de 12 ani. Adolescentul a fost ranit grav

Adevărul Adevărul,
Accident rutier produs de un minor de 12 ani. Adolescentul a fost ranit grav

Un copil de 12 ani a fost transportat in stare grava la spital, dupa ce s-a rasturnat cu motoscuterul pe care il conducea. continuă pe Adevărul

Accident rutier Constanta. Patru persoane au fost ranite. Elicopterul SMURD, solicitat

Doua fete de 18 ani au fost ranite grav, iar alte doua persoane au suferit rani usoare, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit in afara localitatii Murfatlar din judetul Constanta, pentru una dintre victime fiind necesar sa intervina elicopterul SMURD .

O eleva de 12 ani a fost lovita de o masina in timp ce se indrepta catre scoala. Fetita a traversat strada neregulamentar

Grav accident de circulatie in aceasta dimineata pe strada Pascani. O fetita de 12 ani a traversat neregulamentar strada prin spatele unui autobuz si a fost lovita in plin de un autoturism.

Copil care se plimba cu bicicleta, ranit intr-un accident rutier

Un accident soldat cu ranirea unui copil s-a produ, marti seara, in localitatea Suditi, din comuna Posta Calnau. Un baiat de 9 ani care se afla pe bicilceta, in timp ce mergea pe un drum lateral, a intrat fara sa se asigure pe drumul judetean, moment in care a fost acrosat de un autoturism care circula regulamentar.

Cum a scapat fiul unui fost deputat dupa ce a cauzat un grav accident rutier. Singurul vinovat, un sofer de microbuz

Fiul unui fost parlamentar din Vaslui a scapat de raspundere penala dupa ce, aflat la volanul unui BMW, a provocat un accident in urma caruia o adolescenta de 18 ani a fost ranita grav. Singurul tras la raspundere a ramas soferul unui microbuz care circula in fata masinii implicate in accident.

Romanita Iovan, implicata intr-un accident rutier. Mesajul postat de creatoarea de moda, la scurt timp dupa accident

Romanita Iovan a fost implicata intr-un accident usor, provocat intr-un sens giratoriu din Capitala. Politia a ajuns la fata locului, iar situatia s-a incheiat cu o intelegere.

Romanita Iovan, implicata intr-un accident rutier! Imagini de la fata locului! (FOTO)

Creatoarea de moda Romanita Iovan a fost implicata intr-un accident rutier. Desi a fost un accident usor, momentul a fost unul tensionat. Romanita si un barbat participant la trafic s-au lovit, la o zi de.

Caru' cu vedete: Brigitte i-a luat bona filipineza lui Ilie Nastase. Are nevoie de cineva; Sorin Ovidiu Balan, implicat intr-un accident rutier; Starul din Suleyman Magnificul a fost atacat in toiul noptii

Smiley a intalnit un cersetor in Madrid! Cand a vazut ce scria pe cartonul din mana lui nu i-a venit sa creada ochilor. Smiley a intalnit un cersetor pe strazile din Madrid si a fost socat cand a vazut ce-si dorea omul. Vica Blochina a slabit. Ce face blonda pentru a se mentine in forma. Vica Blochina este foarte atenta la felul in care arata, drept urmare, petrece tot mai mult timp in sala de sport.

GRAV ACCIDENT RUTIER in Suceava! Doi oameni au murit (FOTO)

Un accident rutier a avut loc joi seara, in judetul Suceava in urma caruia au murit doua persoane, dupa ceautoutilitara in care se aflau , a intrat intr-un tir, relateza news. ro Un.

in ce situatii nu trebuie chemata Politia dupa producerea unui accident rutier

Putini sunt soferii care stiu cu exactitate in ce conditii pot sa nu cheme politia atunci cand sunt implicati intr-un accident rutier. Indiferent de circumstante, accidentul trebuie anuntat la politie in maxim 24 de ore de la producere.

Barbatul care si-a omorat in batai colegul de munca, condamnat la 12 ani de detentie

Un locuitor al raionului Criuleni a fost condamnat la 12 ani de inchisoare pentru omorul colegului de munca. Procuratura raionului Criuleni a constatat ca, in vara anului 2014, inculpatul, care muncea la un iaz din raion s-a luat la cearta cu paznicul iazului, caruia i-a aplicat lovituri multiple.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )