Libnet.ro
UNICEF

07:15

Accident rutier in Sibiu, dupa ce o masina a derapat din cauza zapezii. Sase persoane au fost ranite

România Liberă România Liberă,
Accident rutier in Sibiu, dupa ce o masina a derapat din cauza zapezii. Sase persoane au fost ranite

Sase persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident rutier care a avut loc pe o strada de la iesirea din Sibiu. continuă pe România Liberă

Politistul Marian Godina a reusit sa gaseasca o masina ascunsa de proprietar dupa un grav accident rutier: N-a putut dormi, cu gandul la Opelul ala

Agentul Politiei Rutiere din Brasov, ajuns celebru in Romania, a cerut ajutor pe Facebook dupa ce soferul unui masini inmatriculate in Marea Britanie a disparut de la locul unui accident rutier pe care l-a provocat.

Romania, lovita de un val de ninsori. Traficul pe mai multe drumuri a fost blocat, din cauza unor accidente. Risc ridicat de avalansa in Bucegi si Fagaras. Fenomen bizar la Sibiu: ninsoare urmata de tunete si fulgere |VIDEO + FOTO

Mai multi turisti sunt blocati, vineri, la Ranca, dupa ce drumul national DN 67C Novaci - Ranca a fost inchis din cauza viscolului.

Romania, lovita de un val de ninsori. Mai multi turisti sunt blocati la Ranca, din cauza viscolului. Traficul pe mai multe drumuri a fost blocat, din cauza unor accidente. Risc ridicat de avalansa in Bucegi si Fagaras

Mai multi turisti sunt blocati, vineri, la Ranca, dupa ce drumul national DN 67C Novaci - Ranca a fost inchis din cauza viscolului.

Gorj: DN 67 C intre Novaci si Ranca, inchis temporar din cauza vantului puternic si a vizibilitatii foarte scazute

Drumarii si politistii au luat decizia de a inchide temporar DN 67 C intre Novaci si zona montana Ranca vineri dupa-amiaza, din cauza vantului foarte puternic si a vizibilitatii scazute, a declarat pentru Agerpres seful Sectiei Drumuri Nationale Targu-Jiu, Ion Tudor.

Mai multi turisti sunt blocati la Ranca, din cauza viscolului. DN 67C a fost inchis

Mai multi turisti sunt blocati, vineri, la Ranca, dupa ce drumul national DN 67C Novaci - Ranca a fost inchis din cauza viscolului.

Restrictii de tonaj pe DN18 in Maramures din cauza ninsorii abundente

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in judetul Maramures, din cauza ninsorii abundente, s-a luat masura restrictionarii traficului greu vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone) pe DN18 Pasul Gutai, intre localitatile Baia Strie si Mara, pe tronsonul kilometric 12+600 de metri 38.

Ronaldinho ar putea juca mai multe meciuri pentru Chapecoense, echipa decimata dupa accidentul aviatic din Columbia

Brazilianul Ronaldinho, in prezent fara contract, ar putea juca mai multe meciuri pentru formatia Chapecoense, ramasa fara jucatori dupa accidentul aviatic din Columbia, sustine News. ro.

Vladimir Putin cere reforme economice si fiscale dupa alegerile prezidentiale din 2018

Rusia nu poate sa-si permita sa vada ca economia stagneaza si trebuie sa gaseasca noi surse de crestere, a avertizat joi presedintele rus Vladimir Putin, cerand guvernului sa adopte reforme economice si fiscale aplicabile dupa alegerile prezidentiale din 2018, informeaza agentia AFP.

FOTO. Accident rutier cu trei morti in judetul Constanta. Un copil este in coma

Un grav accident de circulatie s-a produs marti dimineata in judetul Constanta, la iesire din localitatea Harsova.

Ancheta la Politia Sibiu, dupa ce un detinut a incercat sa se sinucida in arest

Conducerea politiei din Sibiu a deschis o ancheta in cazul unui barbat de 25 de ani, aflat in arest preventiv pentru talharie, care a incercat sa se sinucida, ieri, transmite News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )