Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ronaldinho ar putea juca mai multe meciuri pentru Chapecoense, echipa decimata dupa accidentul aviatic din Columbia

Hotnews Hotnews,
 Ronaldinho ar putea juca mai multe meciuri pentru Chapecoense, echipa decimata dupa accidentul aviatic din Columbia

Brazilianul Ronaldinho, in prezent fara contract, ar putea juca mai multe meciuri pentru formatia Chapecoense, ramasa fara jucatori dupa accidentul aviatic din Columbia, sustine News. ro. continuă pe Hotnews

ANAF scoate la licitatie mai multe proprietati pentru recuperarea prejudiciilor stabilite de instante

Agentia National a de Administrare Fiscal a ANAF) organizeaz a in perioada 06 - 31 decembrie zeci de licitatii pentru valorificarea unor bunuri mobile si imobile si recuperarea sumelor stabilite prin hot arari judec atoresti pronuntate in materie penal a si ramase definitive, informeaza un comunicat al institutiei, remis Redactiei.

ANAF scoate la licitatie in decembrie mai multe proprietati pentru recuperarea prejudiciilor stabilite de instante

Agentia Nationala de Administrare Fiscala organizeaza in perioada 6- 31 decembrie 2016 zeci de licitatii pentru valorificarea unor bunuri mobile si imobile si recuperarea sumelor stabilite prin hotarari judecatoresti pronuntate in materie penala si ramase definitive, a anuntat marti autoritatea.

Europol se confrunta cu o scurgere de informatii. Mai multe dosare privind anchetele asupra unor grupari teroriste au fost difuzate, accidental, in mediul online

Mai multe informatii apartinand organizatiei de politie europeana Europol privind mai multe anchete internationale asupra unor grupari teroriste au fost difuzate accidental in mediul online, fara a fi protejate de vreo parola .

Cod galben de ninsoare si vant puternic in judetele Dolj, Olt si Mehedinti. Pe mai multe drumuri din sudul tarii se circula in conditii de ninsoare slaba

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, atentionari cod galben de ninsoare si vant puternic pentru judetele Dolj, Olt si Mehedinti. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane. pe mai multe sectoare de drumuri nationale, in judetele din sudul tarii, traficul rutier se desfasoara in conditii de ninsoare slaba, insa nu sunt semnalate blocaje si nici probleme deosebite de vizibilitate in trafic.

Dinamo-Steaua, Eternul Derby al cvasidebutantilor. Dorin Rotariu si Adi Popa au bifat cele mai multe dueluri, dintre componentii loturilor actuale

Confruntarea dintre Dinamo si Steaua, cel mai des intalnit duel din fotbalul romanesc, a ajuns in fata celui de-al 166-lea episod oficial si al 138-lea in Liga I. Dintre actualii jucatori ai celor doua rivale, cele mai multe derby-uri au bifat Adi Popa 11) si Dorin Rotariu 10), majoritatea putand numara pe degetele unei singure maini duelurile la care au luat parte.

Romania, lovita de un val de ninsori. Mai multi turisti sunt blocati la Ranca, din cauza viscolului. Traficul pe mai multe drumuri a fost blocat, din cauza unor accidente. Risc ridicat de avalansa in Bucegi si Fagaras

Mai multi turisti sunt blocati, vineri, la Ranca, dupa ce drumul national DN 67C Novaci - Ranca a fost inchis din cauza viscolului.

Romania, lovita de un val de ninsori. Traficul pe mai multe drumuri a fost blocat, din cauza unor accidente. Risc ridicat de avalansa in Bucegi si Fagaras. Fenomen bizar la Sibiu: ninsoare urmata de tunete si fulgere |VIDEO + FOTO

Mai multi turisti sunt blocati, vineri, la Ranca, dupa ce drumul national DN 67C Novaci - Ranca a fost inchis din cauza viscolului.

Thomas Ebner, BMW: In urmatorii cinci ani, Seria 5 va fi cel mai important model pentru BMW

A saptea generatie BMW Seria 5 a fost dezvaluita in octombrie, iar lansarea oficiala e programata pentru 11 februarie 2017. Pentru a ajunge aici parcursul a fost complex si deloc usor: rezultatele studiilor de acum 4-5 ani au trebuit intepretate si analizate atent, iar evolutia tehnologiei a influentat foarte mult dezvoltarea masinii, povesteste Thomas Ebner, director de comunicare globala pentru BMW Seria 5. Iata cateva detalii interesante din culisele celui mai important model BMW al momentului Seria 5 care isi va mentine acest statut si in urmatorii cinci ani.

2016, cel mai bun an pentru piata rezidentiala

Anul 2016 va fi cel mai bun an pentru piata rezidentiala locala, reiese dintr-un studiu realizat de compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )