Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident soldat cu ranirea a trei persoane, pe DN1. Traficul rutier este blocat intre Brasov si Predeal

România Liberă România Liberă,
Accident soldat cu ranirea a trei persoane, pe DN1. Traficul rutier este blocat intre Brasov si Predeal

Trei persoane au fost ranite, sambata dupa-amiaza, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1, in localitatea Timisu de Jos. Astfel, traficul rutier este blocat, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane. continuă pe România Liberă

Accident grav pe DN1: Trei persoane ranite in urma unei ciocniri intre doua autoturisme (VIDEO)

Un accident grav de circulatie s-a produs pe DN1 intre Brasov si Predeal. Trei persoane au fost ranite in urma evenimentului rutier si au avut nevoie de interventia echipajelor SMURD. Am.

Trei persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a lovit un tren in apropiere de Timisoara

Trei persoane au fost grav ranite, in noaptea de joi spre vineri, in urma unui accident produs in localitatea Giroc, aflata la marginea Timisoarei, dupa ce soferul unei masini a depasit coloana de autoturisme aflata la trecerea la nivel cu calea ferata, a ignorat semnalele acustice si luminoase ale barierei si a lovit un tren Sageata Albastra, transmite News. ro.

Trei persoane ranite in explozia din Bistrita, in continuare internate in spital. Tanarul care a provocat explozia este in stare grava

Trei persoane ranite in explozia de la Bistrita de marti noaptea inca sunt internate in spital. Doua dintre ele sunt la Spitalul Judetean de Urgenta din Bistrita, iar tanarul care a provocat explozia este in stare grava la o clinica din Bucuresti, sansele sale de supravietuire fiind foarte mici.

Tanarul care a produs explozia din Bistrita este transportat la Bucuresti. Alte trei persoane raman internate in spital

Andrei, tanarul de 24 de ani care a provocat explozia de marti noaptea din Bistrita, este in drum spre Bucuresti. Starea acestuia ar fi destul de grava, tanarul suferind arsuri pe 70% din corp. Alte trei persoane au ramas internate in spital, dupa ce au suferit arsuri, traumatisme sau s-au intoxicat cu fum.

Accident pe DN1, la Predeal. Trei persoane au ajuns la spital

Traficul este blocat pe DN1, la Predeal, dupa ce doua masini s-au lovit. Doua femei si un barbat au ajuns la spital, toate constiente.

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata in urma prabusirii unui elicopter in nord-vestul Siberiei. Trei persoane au supravietuit tragediei

Reprezentantii ministerului rus pentru Situatii de Urgenta au anuntat ca cel putin 19 persoane si-au pierdut viata in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce un elicopter de tipul Mi-8 a aterizat fortat in peninsula artica Iamal, situata in nord-vestul Siberiei. Alte trei persoane au supravietuit tragediei si au fost transportate la spital pentru tratament, informeaza Russia Today.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )