Libnet.ro
UNICEF

20:30

Trei persoane ranite in explozia din Bistrita, in continuare internate in spital. Tanarul care a provocat explozia este in stare grava

Adevărul Adevărul,
Trei persoane ranite in explozia din Bistrita, in continuare internate in spital. Tanarul care a provocat explozia este in stare grava

Trei persoane ranite in explozia de la Bistrita de marti noaptea inca sunt internate in spital. Doua dintre ele sunt la Spitalul Judetean de Urgenta din Bistrita, iar tanarul care a provocat explozia este in stare grava la o clinica din Bucuresti, sansele sale de supravietuire fiind foarte mici. continuă pe Adevărul

Tanarul care a produs explozia din Bistrita este transportat la Bucuresti. Alte trei persoane raman internate in spital

Andrei, tanarul de 24 de ani care a provocat explozia de marti noaptea din Bistrita, este in drum spre Bucuresti. Starea acestuia ar fi destul de grava, tanarul suferind arsuri pe 70% din corp. Alte trei persoane au ramas internate in spital, dupa ce au suferit arsuri, traumatisme sau s-au intoxicat cu fum.

Explozie puternica intr-un bloc din Bistrita: Noua persoane au ajuns la spital si 65 de apartamente au fost afectate (VIDEO)

O explozie a avut loc intr-un bloc din Bistrita. Noua oameni au ajuns la spital, iar unul este in stare grava, cu arsuri pe 70% din suprafata corpului. Pagubele produse de deflagratie sunt mari, 65 de ap.

VIDEO+FOTO. Noua persoane au ajuns la spital in urma unei explozii la un bloc din Bistrita. 40 de apartamente sunt distruse

Miercuri a avut loc o explozie la un bloc de locuinte din Bistrita. Noua persoane au fost transportate la spital, dintre care una este in stare grava, cu arsuri pe 70% din corp, transmite cotidianul local online bistriteanul. ro. 40 de apartamente au fost afectate.

9 raniti, zeci de evacuati si 60 de apartamente avariate dupa o explozie la un bloc din Bistrita

Noua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, la Bistrita, in urma unei explozii care a avut loc la un bloc, din cauza unei acumulari de gaze, iar peste 60 de apartamente au fost avariate, potrivit Mediafax.

Noua persoane, la spital in urma unei explozii produse intr-un bloc din Bistrita

Noua persoane au fost transportate la spital, in aceasta noapte, in urma unei explozii produse intr-un apartament dintr-un bloc din centrul municipiului Bistrita, aproximativ o suta de locatari din cele 40 de apartamente ale imobilului fiind evacuati si ulterior fiind cazati la rude sau intr-un adapost pus la dispozitie de primarie, potrivit unor surse din presa.

Patru persoane ranite intr-un atac armat in parcarea unei scoli din San Francisco

Patru persoane au fost ranite, dintre care una grav, intr-un atac armat in parcarea unui liceu din San Francisco, au anuntat politia si reprezentanti ai scolii, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )