Libnet.ro
UNICEF

08:46

Accident in Vaslui: Doi morti si patru raniti.

România Liberă România Liberă,
Accident in Vaslui: Doi morti si patru raniti.

Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite, duminica seara, in judetul Vaslui, dupa ce un microbuz a intrat intr-un cap de pod. Accidentul s-a produs in localitatea vasluiana Fruntiseni, transmite Mediafax. Politistii spun ca deocamdata nu se cunosc conditiile in care a avut loc accidentul, ei declansand o ancheta la fata locului. Mai multe echipaje medicale se afla la locul accidentului pentru a acorda ingrijiri medicale persoanelor ranite. continuă pe România Liberă

Vaslui: Doi morti si patru raniti, dupa ce un microbuz a intrat intr-un cap de pod

Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite, duminica seara, dupa ce un microbuz a intrat intr-un cap de pod. Accidentul s-a produs in localitatea vasluiana Fruntiseni, transmite Mediafax.

Doua persoane, ranite in urma unui accident produs pe soseaua de centura a orasului Buzau

Un accident de circulatie soldat cu ranirea a doua persoane s-a produs, vineri dimineata, pe raza municipiului Buzau. in timp ce conducea, pe Soseaua Nordului, o autospeciala ce tracta o remorca, pe fondul carosabilului acoperit cu polei, un buzoian in varsta de 54 de ani nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a pierdut controlul asupra directiei, iar autovehiculul s-a lovit de parapetul de pe partea dreapta a sensului sau de mers.

O macara a cazut peste doua persoane, la Braila: Una dintre victime a murit pe loc

Un grav accident s-a produs, sambata dimineata, la trecerea cu bacul intre Braila si Insula Mare a Brailei. Omacara senilata de 20 de tone s-a rasturnat peste doua persoane. Una dintre ele a murit pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )